Laptop açılırken siyah ekranda kalıyor

Makaleler
4
Yer
Gelsenkirchen/Deutschland
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 3 1200AF 4.0GHz
Asrock B450M-HDV R4.0
16GB 3200MHZ
RX570 4GB SAPPHİRE PULSE
GİGABYTE 120GB SATA3
SAMSUNG 256GB M.2
HİTACHİ 580GB HDD
500W 80+
Meslek
Öğrenci
Benim laptopum çok eski, en az 10 yıllık. CS:GO oynarken dondu. Pili çıkarıp taktım. Ardından siyah ekranda kaldı yaklaşık 3 ayda bir bilgisayarda şifre ekranına kadar geliyor sonra kapatıp açınca tekrar siyah ekranda kalıyor. Hiç termal macunu yenilemedim. Bedava Windows 10 yükledim. Sebebi nedir, daha macunu falan yenilesem çalışır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Format dene ekran kartı da arızalı olabilir?

Format denedik hem de kaç kere daha önce de bozuldu 400 TL'ye tamir ettik anakarttaydı sanırım sıkıntı arkadaşımla CS oynamak için tamir ettirdik keşke ettirmeseydik. Ne olabilir acaba

Format denedik hem de kaç kere daha önce de bozuldu 400 TL'ye tamir ettik anakarttaydı sanırım sıkıntı arkadaşımla CS oynamak için tamir ettirdik keşke ettirmeseydik. Ne olabilir acaba
Kardeşim bilgisayar ağlıyordur artık beni çalıştırmayın diye 10 yıl az bir süre değil sonuçta.

P
Kardeşim bilgisayar ağlıyordur artık beni çalıştırmayın diye 10 yıl az bir süre değil sonuçta.
Peki çalışan parçalarını satsam satabilirmiyim klavyesi cd yeri sorunsuz cillop gibi çalışıyor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı