Laptop Açılışından 5 Dakika Sonra Kapanmakta

Bulut Uzer

Kilopat
Katılım
2 Ocak 2013
Mesajlar
848
Çözümler
1
Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Senior Full Stack Developer
Laptop'um yere düştü ve düştükten sonra fan eskisinden çok hızlı çalışmakta. Isınma problemi yok ama laptop açıldıktan 10 dakika sonra kendini hazırda beklet moduna alıyor. Fanın bu hızını nasıl düşürebilirim. Ayrıca temizlik ile alakalı derseniz fanın temizliğini 3-4 gün önce yaptım. Bu düşüşten sonraki fan hızını düşürüp ve açıldıktan sonra kendini hazırda beklete almasını nasıl çözebilirim. Bu konuda yardım edebilirseniz çok sevinirim.
 
Isı sorunundan diyeceğim ama fanlar eskisinden daha iyi çalışıyor demişsin. İşlemci fanı hızlı dönebilir ama yerine iyi oturmamışta olabilir. İstersen tekrar aç fanları kontrol et derim. Bazı Notebooklar yüksek ısıdan dolayı otomatik olarak bekleme moduna geçiyor daha sonra ise kapanıyor.
 
Tamamdır tekrar açıp bakacağım ısınma problemi yaşamıyorum yalnız.

- - - Güncellendi - - -

Yeni topladım her şeyi anakartına kadar söktüm. Fanı temizledim kontrol ettim bir farklılık yok. Açılışta fan çok hızlı açılıyor demiştim. Isınma problemi yaşamıyor. Fan abartılacak derecede hızlanınca hemen hazırda beklet moduna geçmekte. Sonuç olarak hala düzelmiş değil.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Soğutucuyu az önce söktük takarken ufak bir parça kırıldı onu bulup taktığımda sonucu yazacağım.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı