Laptop açılmıyor

Bevkay

Kilopat
Yer
Mozambik
Daha fazla  
Bundan yaklaşık 1 ay önce bilgisayarım kendi kendine kapanmıştı. Herhalde fazla ısındı dedim, fişten çektim. 15 dakika sonra tekrar taktım. Açıldı, bir sorun yoktu. Birkaç gün sonra çok düşük bir sıcaklık ile yine kapandı. Abime söyledim, bir süre geçiştirdi. Bu sürelerde bilgisayarımın hiç açılmadığı bile oldu.

Sonra 2 hafta önce bir bilgisayarcıya gitti. 2 gün önce geldi. Adamın açıklaması, sadece şarj kablosu bozukmuş. İyi değişti, temizlendi, format atıldı ama bilgisayarı açtıktan sonra açıldığına sevinmiştim. Bir saat sonra tekrar kapandı, tekrar açılmadı. Bugün yine hiçbir hata vermeden bir anda kapanıyor ve bir daha açılmıyor. Bataryasında sorun yok. 18 gün önce bu hatayı alınca kulağımı klavyeye koydum ve HDD'nin veri işlediğini, o içindeki çark benzeri şeyin döndüğünü duyuyordum. HDD'de sorun olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bundan yaklaşık 1 ay önce bilgisayarım kendi kendine kapanmıştı. Herhalde fazla ısındı dedim, fişten çektim. 15 dakika sonra tekrar taktım. Açıldı, bir sorun yoktu. Birkaç gün sonra çok düşük bir sıcaklık ile yine kapandı. Abime söyledim, bir süre geçiştirdi. Bu sürelerde bilgisayarımın hiç açılmadığı bile oldu.

Sonra 2 hafta önce bir bilgisayarcıya gitti. 2 gün önce geldi. Adamın açıklaması, sadece şarj kablosu bozukmuş. İyi değişti, temizlendi, format atıldı ama bilgisayarı açtıktan sonra açıldığına sevinmiştim. Bir saat sonra tekrar kapandı, tekrar açılmadı. Bugün yine hiçbir hata vermeden bir anda kapanıyor ve bir daha açılmıyor. Bataryasında sorun yok. 18 gün önce bu hatayı alınca kulağımı klavyeye koydum ve HDD'nin veri işlediğini, o içindeki çark benzeri şeyin döndüğünü duyuyordum. HDD'de sorun olabilir mi?

Açıksası sorun bana da Power'da gibi geldi.

Artı -1 Eksi
Bence adam yeterli bir Power takmadı daha iyi bir laptop Power'ı alıp dene muhtemelen oyuna girince gidiyordur.
Hayır norma youtube'da video izlerken bile gidiyor. Uyku modu değil karışıklık olmasın. Verdiği güç kablosu https://www.hepsiburada.com/valx-90...-pin-muadil-notebook-adaptoru-pm-HB000002WIRT. Ve kablodan çıkarıp %100 şarjda da aynı sorun oluyor. Yani Batarya ya da kabloda bir sorun yok. (eski kabloda olabilirdi)
Sisteminizi yazın.
MSI Afterburner indirip sıcaklık değerlerine bakın.
PC Kaspersky ile taratın.
İ3 4005u ve HD 8500M ekran kartı vardı diye hatırlıyorum 8 gb ram 500gb West Blue HDD ile. Sıcaklıkta bir sorun yok stabil çalışırken hatta açılırken bile kapandığı oldu. Laptop modelim de Lenovo G50-70

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı