Laptop adaptörü nereden alınır?

nerit

Kilopat
Yer
Ankara, Turkey
Daha fazla  
Merhabalar, aktif olarak kullandığım MSI GE60 0nd bilgisayarımın adaptöründe bir arıza var. Sürekli olarak çantada taşımaya bağlı olarak kablonun kırıldığını düşünüyorum çünkü belli bir açıda güç veriyor yalnızca. Önümüzdeki ay okumaya Almanya'ya gideceğim ve bana yeni bir adaptör lazım. Yeni bir adaptörü nereden alabilirim acaba? Bildiğiniz orijinal veya orijinal olmasa bile işimi görebilecek bir ürünü alabileceğim bir internet sitesi biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer orijinal marka ürünü olacak demiyorsan yani bu konuda takıntılı değil isen, Hepsiburada sitesinin yüksek puanlı ve yorumları olumlu bir satıcısından alabilirsin. Dikkat etmen gereken durum alırken mevcut kullandığın adaptör ile aynı Amper/Volt değerlerine sahip olması.

Eğer orijinal marka ürünü olacak demiyorsan yani bu konuda takıntılı değil isen, Hepsiburada sitesinin yüksek puanlı ve yorumları olumlu bir satıcısından alabilirsin. Dikkat etmen gereken durum alırken mevcut kullandığın adaptör ile aynı Amper/Volt değerlerine sahip olması.
Orijinal olsun diye bir takıntım yok açıkçası. Aynı Amper/Volt değerine sahip bir adaptör aldığımda herhangi bir problem ile karşılaşmam değil mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı