O ozan ege Picopat Katılım 5 Mart 2024 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2024 #1 Amazon.com.tr şu tarzda bir şey alayım diyorum, bununla laptopun altını açabilir miyim?
utku_1311 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 903 Çözümler 2 10 Mayıs 2024 #2 Hocam laptoun altını açmak için bir tane yıldız tornavida alsanız yeterli niye set alasanız.
742795 Decipat Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 1.985 Çözümler 5 10 Mayıs 2024 #3 Meyve bıcağıyla açmıştım ben.
memo98789 Femtopat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2024 #4 742795 dedi: Meyve bıcağıyla açmıştım ben. Genişletmek için tıkla... Hocam mirac önerebilirim.
4K KESİTLER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.782 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer Türkiye 10 Mayıs 2024 #5 ozan ege dedi: Amazon.com.tr şu tarzda bir şey alayım diyorum, bununla laptopun altını açabilir miyim? Genişletmek için tıkla... O kadar büyük bir şeye gerek yok bu işinizi görür DepoMega 24 Parça Saatçi PC Gözlük Mıknatıslı Tornavida Seti Özel Kutulu - Fiyatı, Yorumları DepoMega 24 Parça Saatçi PC Gözlük Mıknatıslı Tornavida Seti Özel Kutulu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
ozan ege dedi: Amazon.com.tr şu tarzda bir şey alayım diyorum, bununla laptopun altını açabilir miyim? Genişletmek için tıkla... O kadar büyük bir şeye gerek yok bu işinizi görür DepoMega 24 Parça Saatçi PC Gözlük Mıknatıslı Tornavida Seti Özel Kutulu - Fiyatı, Yorumları DepoMega 24 Parça Saatçi PC Gözlük Mıknatıslı Tornavida Seti Özel Kutulu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
742795 Decipat Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 1.985 Çözümler 5 10 Mayıs 2024 #6 4K KESİTLER dedi: O kadar büyük bir şeye gerek yok bu işinizi görür. DepoMega 24 Parça Saatçi PC Gözlük Mıknatıslı Tornavida Seti Özel Kutulu - Fiyatı, Yorumları DepoMega 24 Parça Saatçi PC Gözlük Mıknatıslı Tornavida Seti Özel Kutulu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Hocam attığınız şarjlı mıydı?
4K KESİTLER dedi: O kadar büyük bir şeye gerek yok bu işinizi görür. DepoMega 24 Parça Saatçi PC Gözlük Mıknatıslı Tornavida Seti Özel Kutulu - Fiyatı, Yorumları DepoMega 24 Parça Saatçi PC Gözlük Mıknatıslı Tornavida Seti Özel Kutulu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Hocam attığınız şarjlı mıydı?
4K KESİTLER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.782 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer Türkiye 10 Mayıs 2024 #7 742795 dedi: Hocam attığınız şarjlı mıydı? Genişletmek için tıkla... Hayır sarjlı değil manueldir.
utku_1311 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 903 Çözümler 2 11 Mayıs 2024 #8 Hocam sadece kapağı açıcaksanız şarjlıya sete falan gerek yok yıldızla açın ama içindeki parçalarıdaysa alın geçin. 4K KESİTLER dedi: O kadar büyük bir şeye gerek yok bu işinizi görür. DepoMega 24 Parça Saatçi PC Gözlük Mıknatıslı Tornavida Seti Özel Kutulu - Fiyatı, Yorumları DepoMega 24 Parça Saatçi PC Gözlük Mıknatıslı Tornavida Seti Özel Kutulu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla...
Hocam sadece kapağı açıcaksanız şarjlıya sete falan gerek yok yıldızla açın ama içindeki parçalarıdaysa alın geçin. 4K KESİTLER dedi: O kadar büyük bir şeye gerek yok bu işinizi görür. DepoMega 24 Parça Saatçi PC Gözlük Mıknatıslı Tornavida Seti Özel Kutulu - Fiyatı, Yorumları DepoMega 24 Parça Saatçi PC Gözlük Mıknatıslı Tornavida Seti Özel Kutulu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla...