konichiwas Megapat Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 604 Çözümler 7 8 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlar laptopu temizlerken tornavidayla anakartı çizdim ciddi sorunlar doğrurur mu bu çizik?
Madara Uchia Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 566 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek üniversite 8 Temmuz 2025 #2 konichiwas dedi: Arkadaşlar laptopu temizlerken tornavidayla anakartı çizdim ciddi sorunlar doğrurur mu bu çizik? Eki Görüntüle 2530411 Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz çalışıyor mu laptop şu an?
konichiwas dedi: Arkadaşlar laptopu temizlerken tornavidayla anakartı çizdim ciddi sorunlar doğrurur mu bu çizik? Eki Görüntüle 2530411 Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz çalışıyor mu laptop şu an?
Intervice Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 1.817 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #3 Oradan geçen veri yolu görünmüyor, sorun olacağını sanmıyorum.
konichiwas Megapat Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 604 Çözümler 7 8 Temmuz 2025 #4 Madara Uchia dedi: Sorun olmaz çalışıyor mu laptop şu an? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum macunu değiştirip deneyecğim.
Madara Uchia dedi: Sorun olmaz çalışıyor mu laptop şu an? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum macunu değiştirip deneyecğim.
Madara Uchia Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 566 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek üniversite 8 Temmuz 2025 #5 konichiwas dedi: Bilmiyorum macunu değiştirip deneyecğim. Genişletmek için tıkla... Deneyin ama sorun olmaz büyük ihtimalle.
konichiwas dedi: Bilmiyorum macunu değiştirip deneyecğim. Genişletmek için tıkla... Deneyin ama sorun olmaz büyük ihtimalle.
konichiwas Megapat Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 604 Çözümler 7 8 Temmuz 2025 #6 Madara Uchia dedi: Deneyin ama sorun olmaz büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorun görünmüyor hatta bir 3D mark testi de yaptım ama umarım ileride sorun çıkarmaz :/
Madara Uchia dedi: Deneyin ama sorun olmaz büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorun görünmüyor hatta bir 3D mark testi de yaptım ama umarım ileride sorun çıkarmaz :/
Madara Uchia Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 566 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek üniversite 8 Temmuz 2025 #7 konichiwas dedi: Hocam bir sorun görünmüyor hatta bir 3D mark testi de yaptım ama umarım ileride sorun çıkarmaz :/ Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle çıkmaz hocam iyi günler iyi oyunlar.
konichiwas dedi: Hocam bir sorun görünmüyor hatta bir 3D mark testi de yaptım ama umarım ileride sorun çıkarmaz :/ Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle çıkmaz hocam iyi günler iyi oyunlar.