Laptop Antivirüs kurulum sonrası disk alanı azalıyor

SpiderMan64

Hectopat
Katılım
16 Haziran 2020
Mesajlar
1.742
Çözümler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7 10510U MX 130 8GB DDR4 2666MHZ RAM 1TB SEAGATE HDD 128GB SSD HP LAPTOP
Cinsiyet
Erkek
Merhaba HP 16DA2016NT laptopum var dün format attım tamirciye sonra o da Avast antivirüs indirdi ben Avast'ı kaldırdım onun yerine Kaspersky indirdim ve kendi kendine GB azalmaya başladı.
 
Kaspersky ile güncellemeleri el ile kontrol edin, mevcut güncellemelerden sonra sistemi yeniden başlatıp "%temp%" klasörünün içini temizleyin. Virüs veritabanını güncellemiş olabilir. Ayrıca Windows Disk Temizleyici aracını da çalıştırıp önceki sistemden kalan dosyalar var mı diye kontrol edin.
 
Çok garip bir olay. Diyebileceğim tek şey: Gereksiz dosyaları temizleyin. Tarama yaparsanız iyi olabilir. AVG TuneUp 30 günlük deneme sürümü ile tüm gereksiz her şeyi temizleyin. Diskleri optimize edin ve birleştirin.

 
Çok garip bir olay. Diyebileceğim tek şey: Gereksiz dosyaları temizleyin. Tarama yaparsanız iyi olabilir. AVG tuneup 30 günlük deneme sürümü ile tüm gereksiz her şeyi temizleyin. Diskleri optimize edin ve birleştirin.


AVG Avast disk yavaşlıtıyor tamirci biraz bilgili olmadığı için Avast indirmiş ben onu kaldırıp Kaspersky indirdim ve olay böyle başladı.

Kaspersky ile güncellemeleri el ile kontrol edin, mevcut güncellemelerden sonra sistemi yeniden başlatıp "%temp%" klasörünün içini temizleyin. Virüs veritabanını güncellemiş olabilir. Ayrıca Windows disk temizleyici aracını da çalıştırıp önceki sistemden kalan dosyalar var mı diye kontrol edin.

Bu arada güncelleme derken veri tabanı güncellemesinden mi bahsediyorsun?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
AVG, Avast disk yavaşlatıyor. Tamirci biraz bilgili olmadığı için Avast indirmiş ben onu kaldırıp Kaspersky indirdim ve olay böyle başladı.

Bu Anti-Virüs değil. AVG'nin yapmış olduğu performans amaçlı üstün bir uygulama. Kısacası sadece güvenlik firması değiller. Bu uygulaması gayet sağlam ve önerip, kendim kullanıyorum.
 

Geri
Yukarı