townybey Centipat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #1 Laptopla masasutunde veya Chrome'da gezınırken bile 70 derecelerı buldugu oluyor, ornek vermek gerekırse Roblox gıbı bır oyunda 98 derecelerı buluyor.
Laptopla masasutunde veya Chrome'da gezınırken bile 70 derecelerı buldugu oluyor, ornek vermek gerekırse Roblox gıbı bır oyunda 98 derecelerı buluyor.
KS KS townybey Centipat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #11 THELEGENDOFDARK dedi: Tarayıcıda gezinirken bile bu kadar sıcak olması bana garip geldi. Virüs taraması yapın, arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapatın. İşlemci sıcaklığı mı 70°? Genişletmek için tıkla... Şu an sadece bu sıtedeyım, baska bir şey acık degıl bır tek Steam acık, 69 derece. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi
THELEGENDOFDARK dedi: Tarayıcıda gezinirken bile bu kadar sıcak olması bana garip geldi. Virüs taraması yapın, arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapatın. İşlemci sıcaklığı mı 70°? Genişletmek için tıkla... Şu an sadece bu sıtedeyım, baska bir şey acık degıl bır tek Steam acık, 69 derece.
THELEGENDOFDARK Megapat Katılım 16 Haziran 2016 Mesajlar 567 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #12 townybey dedi: Tavsıye ettıgınız program var mıydı? Genişletmek için tıkla... Windows Defender yeterli olur diye umuyorum. townybey dedi: Şu an sadece bu sıtedeyım baska bir şey acık degıl bır tek Steam acık 69 derece. Genişletmek için tıkla... Görev Yöneticisi'nden çalışan programlara, işemelere bakar mısınız? Hangisi işlemciyi ve RAM'i en fazla kullanıyor diye. CTRL+Shift+ESC = Görev Yöneticisi. Artı 0 Eksi
townybey dedi: Tavsıye ettıgınız program var mıydı? Genişletmek için tıkla... Windows Defender yeterli olur diye umuyorum. townybey dedi: Şu an sadece bu sıtedeyım baska bir şey acık degıl bır tek Steam acık 69 derece. Genişletmek için tıkla... Görev Yöneticisi'nden çalışan programlara, işemelere bakar mısınız? Hangisi işlemciyi ve RAM'i en fazla kullanıyor diye. CTRL+Shift+ESC = Görev Yöneticisi.
KS KS townybey Centipat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #13 THELEGENDOFDARK dedi: Windows Defender yeterli olur diye umuyorum. Görev Yöneticisi'nden çalışan programlara, işemelere bakar mısınız? Hangisi işlemciyi ve RAM'i en fazla kullanıyor diye. Genişletmek için tıkla... Chrome RAM en cok özgecmıs diye bır şey de var. CPU'yu da yoran bır şey goremıyorum. Artı 0 Eksi
THELEGENDOFDARK dedi: Windows Defender yeterli olur diye umuyorum. Görev Yöneticisi'nden çalışan programlara, işemelere bakar mısınız? Hangisi işlemciyi ve RAM'i en fazla kullanıyor diye. Genişletmek için tıkla... Chrome RAM en cok özgecmıs diye bır şey de var. CPU'yu da yoran bır şey goremıyorum.
THELEGENDOFDARK Megapat Katılım 16 Haziran 2016 Mesajlar 567 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #14 townybey dedi: Chrome RAM en cok özgecmıs diye bir şey de var cpuyuda yoran bir şey goremıyorum Genişletmek için tıkla... Fan devir ayarlarınız nasıl? ASUS'da Armoury Crate olması lazım. Bu uygulamada "sessiz, normal, performans" benzeri ön tanımlı fan ayarları var mı? Ya da yoğun bir fan sesi duyuyor musunuz? Duyuyorsanız kaç dereceden sonra? Artı 0 Eksi
townybey dedi: Chrome RAM en cok özgecmıs diye bir şey de var cpuyuda yoran bir şey goremıyorum Genişletmek için tıkla... Fan devir ayarlarınız nasıl? ASUS'da Armoury Crate olması lazım. Bu uygulamada "sessiz, normal, performans" benzeri ön tanımlı fan ayarları var mı? Ya da yoğun bir fan sesi duyuyor musunuz? Duyuyorsanız kaç dereceden sonra?
Mehmet Karahanlı Hectopat Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 832 Makaleler 1 Çözümler 3 12 Temmuz 2025 #15 Güç seçeneklerinden dengeli seçin ve güç planı ayarlama kısmından işlemci maksimum çalışma yüzdesini 80 falan yapın. Artı 0 Eksi
Güç seçeneklerinden dengeli seçin ve güç planı ayarlama kısmından işlemci maksimum çalışma yüzdesini 80 falan yapın.