Laptop bakımı için 190 TL pahalı mı?

Edit : 190 değil monitör arkadaşımız düzenlerken başlıkta hata olmuş
Monitör.😂😅
Bence 150 TL iyi bu arada. Yetkili servis tarzı yerler daha çok ister. Kendin yapamayacağını düşünüyorsan ve daha önce bakım yapılmadıysa götür, yapılsın. Kötü bir yer olmadığından emin ol ama, bilgisiz insanlar laptopu daha kötü hâle getirebilir.
Laptop açmak cidden zor, benim de girişimlerim olmuştu ancak zor.

Termal macunun kalitelisi veya dandiği olur mu nasıl anlarım sadece macun almak istesem?
Olur tabii ki. Tavsiye edebileceklerim: ZM-STC-8, Teknoiyotik üzerinden MX-4, MasterGel Regular (Halen indirimde 29 lira ise.)

Ürün hala indirimde. Bunu tercih edebilirsiniz. Bu fiyata bu macun kaçırılmaz.

Olur tabii ki. Tavsiye edebileceklerim: ZM-STC-8, Teknoiyotik üzerinden MX-4, MasterGel Regular (Halen indirimde 29 lira ise.)

Ürün hala indirimde. Bunu tercih edebilirsiniz. Bu fiyata bu macun kaçırılmaz.
Teşekkürler.
Mehmet Ali paşa da üzmezler kırtasiyenin üstünde var orası iyi bizim bir arkadaş oraya götürmüştü.
Maalesef çok uzak bana Belsa Plaza'ya giderken bile 10 dakika yürüyorum :(
Bence kendiniz çok rahat bir şekilde yapabilirsiniz.
Geçen açtım içi çok karışık geldi bana .

İtopya'nın kargolamada sıkıntı çıkarabildiği gerçeği var, ancak indirim döenmi olmadığı için sorun olacağını düşünmüyorum. Ek olarak bence macunu almadan önce internetten laptopunuzun içinin açılma (teardown) videosunu izleyin ki aklınızda bir fikir bulunsun. Videoyu izledikten sonra açıp açamayacağınız hakkında bir fikriniz olmuş olur.

Eğer açamayacağınız yönünde kanat getirirseniz de elinizde macunla bilgisayarcıya gidip indirim istersiniz, temizlenirken de başına durursunuz. Zaten alacağınız macun da bilgisayarcının uygulayacağından yüksek ihtimalle daha kaliteli olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı