qu4rex Hectopat Katılım 23 Eylül 2019 Mesajlar 94 Makaleler 1 Çözümler 1 3 Ekim 2021 #1 Laptop boştayken GPU 70 dereceye kadar çıkıyor. Oyun oynamaya başladığım zaman da 95 dereceleri görüyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ekim 2021
Laptop boştayken GPU 70 dereceye kadar çıkıyor. Oyun oynamaya başladığım zaman da 95 dereceleri görüyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
egeoz316 Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 9.093 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Ankara 3 Ekim 2021 #2 Model nedir? Bu sıcaklıklar çok yüksek, termal macun değişimi en iyisi olacaktır. Artı 0 Eksi
nitrogeN cycle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 2.116 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2021 #3 qu4rex dedi: Laptop boştayken GPU 70 dereceye kadar çıkıyor. Oyun oynamaya başladığım zaman da 95 dereceleri görüyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Cihazınızın modeli nedir? Hangi bileşenler var? Macun yenilemesi ve iç temizlik yapıldı mı? Artı 0 Eksi
qu4rex dedi: Laptop boştayken GPU 70 dereceye kadar çıkıyor. Oyun oynamaya başladığım zaman da 95 dereceleri görüyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Cihazınızın modeli nedir? Hangi bileşenler var? Macun yenilemesi ve iç temizlik yapıldı mı?
omrx Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 1.523 Çözümler 11 3 Ekim 2021 #4 Ekran kartını sürekli kullanan bir şey var. Virüs yemiş olma ihtimalin de bulunuyor. Virüs taraması öneririm. Düzelmezse arkadaşların dediği gibi teknik çözüm denemelisin. Artı 0 Eksi
Ekran kartını sürekli kullanan bir şey var. Virüs yemiş olma ihtimalin de bulunuyor. Virüs taraması öneririm. Düzelmezse arkadaşların dediği gibi teknik çözüm denemelisin.
Chessboy Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 1.848 Çözümler 8 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2021 #5 qu4rex dedi: Laptop boştayken GPU 70 dereceye kadar çıkıyor. Oyun oynamaya başladığım zaman da 95 dereceleri görüyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Termal macun yenileyip bilgisayar uzun süre temizlenmediyse tozları alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
qu4rex dedi: Laptop boştayken GPU 70 dereceye kadar çıkıyor. Oyun oynamaya başladığım zaman da 95 dereceleri görüyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Termal macun yenileyip bilgisayar uzun süre temizlenmediyse tozları alabilirsiniz.