AncRyx Hectopat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 114 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2020 #1 Herkese merhaba. Size bir sorum olacak. 2 yıl önce Acer E15 marka bir laptop aldım ve sistemi yükseltmeye karar verdim. Ama bilgisayarımın ne kadar güç aldığını bilmiyorum. Nereden öğrenebilirim? İyi günler. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2020
Herkese merhaba. Size bir sorum olacak. 2 yıl önce Acer E15 marka bir laptop aldım ve sistemi yükseltmeye karar verdim. Ama bilgisayarımın ne kadar güç aldığını bilmiyorum. Nereden öğrenebilirim? İyi günler.
S serkanyoruk92 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.807 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2020 #2 Adaptöründen bakabilirsin. Artı 0 Eksi
TechnoQuantum Hectopat Katılım 12 Haziran 2014 Mesajlar 35 Yer Bandırma Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mayıs 2020 #3 Bataryada çektiği güç miktarına ise Hwinfodan öğrenebilirsiniz. Artı 0 Eksi
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.377 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mayıs 2020 #4 HWinfo64 yazılımını "Sensor-only" modunda başlatırsan eğer işlemci ve ekran kartının ne kadar güç tükettiğini anlık ve ortalama olarak görebilirsin. Örnek işlemci tüketimi: Örnek ekran kartı tüketimi: Ama eğer entegre grafik ise güç tüketimi ayrıca gösterilemiyor olabilir, örnek: Artı 0 Eksi
HWinfo64 yazılımını "Sensor-only" modunda başlatırsan eğer işlemci ve ekran kartının ne kadar güç tükettiğini anlık ve ortalama olarak görebilirsin. Örnek işlemci tüketimi: Örnek ekran kartı tüketimi: Ama eğer entegre grafik ise güç tüketimi ayrıca gösterilemiyor olabilir, örnek: