Laptop çok fazla RAM kullanıyor

Fimbulwinter0

Decapat
Daha fazla  
RAM konusunda bir sıkıntım yok 32 GB RAM'im var fakat bu son haftaya kadar asla 18 19GB RAM'in üstünü görmemiştim görev yöneticisinde. Baktığında 23GB kullanılan RAM olduğunu gördüm. Buna hazırda bekletilen dahil değil direkt kullanılan anlık RAM 23'tü. Tamam sıkıntım yok fakat bir sorun mu var bunu merak ediyorum. Oynadığım oyun Baldur's Gate 3. acaba sürekli F5 bastığım için mi RAM üzerinde yer tutuyor dedim de ama bu da çok olası gelmedi. Başka bir oyunda yaşamadım bu RAM kullanma olayını. İşin garibi oyunun kullandığı RAM de 4 GB yazıyor. Anlamadım neden 23'e kadar çıktı o zaman?

uTorrent gibi istemciler var mı bilgisayarında? Sadece bahsettiğin oyun ve Windows ise kullanım oranı, bu kullanım değerleri anormal. Zararlı bir yazılım çalışıp Mining yapıyor olabilir. AV ile taratmanı tavsiye ederim.

uTorrent gibi istemciler var mı bilgisayarında? Sadece bahsettiğin oyun ve Windows ise kullanım oranı, bu kullanım değerleri anormal. Zararlı bir yazılım çalışıp mining yapıyor olabilir. Av ile taratmanı tavsiye ederim.

Yok hocam korsan hiçbir şey indirmedim bile. BitDefender Total Security var bilgisayarımda hem 7 24 koruması aktif hem de haftada bir tam tarama yapıyorum.

Mutlaka arkada çalışan başka bir şeyler olmalı ama bilgisayar boşta kullanırken çok kullanılmıyorsa oyun ile ilgili bir durum olmalı.

Sadece bu oyunda olan bir şey bu. Arkada ne tarayıcı ne başka bir şey açıktı sadece Baldur's Gate 3 açık. Normal şartlarda 15 16 GB RAM harcıyor fakat bu oyun işte 23 belki 24'lere kadar vuruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı