Laptop çok hızlı şarj bitiriyor

Daha fazla  
Ablam kendine Gaming laptop aldı fakat hızlı şarj bittiği için kendisi iade etcekmis fakat ben buna Windows 11 kurdum key işini daha yapmadım kendisine Gaming laptoplarin çok fazla hızlı şarj bitirmesinin normal olduğunu anlatmaya defalarca çalışmama rağmen kendisi anlamıyor. Bunu iade alırlar mı? Daha çok geçmedi 3-4 gün anca oldu simdi iade edilmezse kendisi üzülecek. O yüzden size bir danışayım dedim.

Ablam kendine Gaming laptop aldı fakat hızlı şarj bittiği için kendisi iade etcekmis fakat ben buna Windows 11 kurdum key işini daha yapmadım kendisine Gaming laptoplarin çok fazla hızlı şarj bitirmesinin normal olduğunu anlatmaya defalarca çalışmama rağmen kendisi anlamıyor. Bunu iade alırlar mı? Daha çok geçmedi 3-4 gün anca oldu simdi iade edilmezse kendisi üzülecek. O yüzden size bir danışayım dedim.

Hocam şimdi şöyle bir şey var.

Şimdi siz atıyorum ofis laptopu aldınız o ofis laptopunu her yerde kullanıyorsanız işte evde kahvehanede falan az biter niye çünkü ofis laptopu Gaming laptoplar ise şöyle

Gaming laptoplar oyuncu laptopu olduğu için prize takılması gerekir çünkü bir oyuncu laptopudur sen onu iş için herhangi bir yerde kullanmazsın evde falan kullanırsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı