Arkadaşlar yuvasını aldım HDD'nin. Şimdi takacağım dikkat etmem gereken konular nelerdir. Cihazımın bataryasını sökmeli miyim bu arada Razor cihazım için yapmayacağım bu işlemi. Gömülü bataryayı sökmeli miyim? Cevaplarıızı bekliyorum.
Başlamadan önce batarya kablosunu sök, işin bitince takarsın.
-CD okuyucunun siyah plastik kapağını takabilmen için caddy'nin üstünde delikler oluyor. Siyah kapak o deliklere tam oturursa bilgisayar CD okuyucu varmış gibi görünüyor, kaba durmuyor. Oturmama ihtimaline karşı kendi düz kapağı takılı geliyor üstünde, onunla da kullanabiliyorsun.
HDD, SSD ve DVD ROM kullanımı ve değişimi
Bilgisayarımda HDD takılı ben SSD ile değiştirmek istiyorum. Kullandığım bilgisayarın linkini aşağı bırakıyorum. Uyumluluk açısından SSD takmak bir sorun oluşturur mu? HDD'yi söktükten sonra kutu ile USB üzerinden veya DVD ROM yerine takarak dahili olarak kullanma seçenekleri varmış. HDD'yi...www.technopat.net
Başlamadan önce batarya kablosunu sök, işin bitince takarsın.
-CD okuyucunun siyah plastik kapağını takabilmen için caddy'nin üstünde delikler oluyor. Siyah kapak o deliklere tam oturursa bilgisayar CD okuyucu varmış gibi görünüyor, kaba durmuyor. Oturmama ihtimaline karşı kendi düz kapağı takılı geliyor üstünde, onunla da kullanabiliyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.