Tuna Yücer Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 4.664 Makaleler 12 Çözümler 1 Yer Türkiye, Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2015 #1 Balkonda otururken balkon kapısının bana aniden çarpmasıyla dizimde duran laptopumu düşürdüm ve ekranı kırıldı. Laptopun çalışmasında bir sıkıntı yok. Ekran değişimi ne kadara patlar?
Balkonda otururken balkon kapısının bana aniden çarpmasıyla dizimde duran laptopumu düşürdüm ve ekranı kırıldı. Laptopun çalışmasında bir sıkıntı yok. Ekran değişimi ne kadara patlar?
K KadirGN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 4.463 Makaleler 4 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2015 #2 Servisten bilgi alabilirsiniz.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.021 Çözümler 86 10 Eylül 2015 #3 Ekranı sökersen arkasında parça numarası yazar, aynısını internette aratabilirsin.
Tuna Yücer Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 4.664 Makaleler 12 Çözümler 1 Yer Türkiye, Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2015 #4 Siyah Martı dedi: Ekranı sökersen arkasında parça numarası yazar, aynısını internette aratabilirsin. Genişletmek için tıkla... Farklı model bir panel taksak çalışmaz mı?
Siyah Martı dedi: Ekranı sökersen arkasında parça numarası yazar, aynısını internette aratabilirsin. Genişletmek için tıkla... Farklı model bir panel taksak çalışmaz mı?
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.021 Çözümler 86 10 Eylül 2015 #5 Güzel olurdu değil mi? Ama özel durumlar dışında hayır.
Fibonaka Kilopat Katılım 10 Temmuz 2015 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2015 #6 Tuna Yücer dedi: Farklı model bir panel taksak çalışmaz mı? Genişletmek için tıkla... Orjinalini almak zorunda degilsin panelin arkasindaki numaralardan muadil urun bulunabilir. Ama Bezel (ekran çerçevesi) kismini acarken dikkatli olmalisin tirnaklari kirarsan aralarda acikliklar kalabilir. Fiyat konusuna gelince panel fiyatlari 100-150 den baslar takacak kiside iscilik alsa 200 bulur eger istanbuldaysan bana ulas seni bir arkadasima yonlendireyim parcayi o temin ederse takma parasi da almaz.
Tuna Yücer dedi: Farklı model bir panel taksak çalışmaz mı? Genişletmek için tıkla... Orjinalini almak zorunda degilsin panelin arkasindaki numaralardan muadil urun bulunabilir. Ama Bezel (ekran çerçevesi) kismini acarken dikkatli olmalisin tirnaklari kirarsan aralarda acikliklar kalabilir. Fiyat konusuna gelince panel fiyatlari 100-150 den baslar takacak kiside iscilik alsa 200 bulur eger istanbuldaysan bana ulas seni bir arkadasima yonlendireyim parcayi o temin ederse takma parasi da almaz.
Tuna Yücer Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 4.664 Makaleler 12 Çözümler 1 Yer Türkiye, Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2016 #7 İstanbulda değilim. Neyse, bizim bilgisayarcıya göstereceğim yakında. Konuyu hortlatmak gibi olmasın. Sadece ufak bir güncelleme. Bir yıl boyunca çantasında duran laptop böyle oldu. Ekranını tamir ettirmeyi düşünmüyorum. Bunun yerine TV'ye bağlayacağım.
İstanbulda değilim. Neyse, bizim bilgisayarcıya göstereceğim yakında. Konuyu hortlatmak gibi olmasın. Sadece ufak bir güncelleme. Bir yıl boyunca çantasında duran laptop böyle oldu. Ekranını tamir ettirmeyi düşünmüyorum. Bunun yerine TV'ye bağlayacağım.