Selam. Ben ekran kartımın modeline göre AMD Software indiricektim. Ama Auto dected i kurmaya çalıştığımda hata veriyordu. Bende ekran kartı modelimi bulmak için laptopumun markasının sitesine girip bulmaya çalıştım. Ama bulamadım ve aygıt yöneticisinde AMD Radeon(tm) Graphics yazıyor. Ekran kartı modelimi nasıl öğrenebilirim?
I have a AMD Athlon Silver 3050U with Radeon Graphics. I need to update the drivers for it, but for some reason, they don't have drivers for it? And my Radeon graphics app wont open due to the drivers.
Selam. Ben ekran kartımın modeline göre AMD Software indiricektim. Ama Auto dected i kurmaya çalıştığımda hata veriyordu. Bende ekran kartı modelimi bulmak için laptopumun markasının sitesine girip bulmaya çalıştım. Ama bulamadım ve aygıt yöneticisinde AMD Radeon(tm) Graphics yazıyor. Ekran kartı modelimi nasıl öğrenebilirim?
AMD'nin sitesinin Support bölümünde "Processors with Graphics" şeklinde bir seçenek olacak listede, onu seç. Seçtikten sonra ise işlemcini seç. Eğer işlemcin yoksa desteği bitmiş demektir.