Merhaba. Ben laptop kullanıyorum. Ve içinde 2 tane ekran kartı. Var biri Intel diğeri AMD. AMD'yi kullanamıyorum. Bir sıkıntı mı var yoksa AMD ekran kartı yandıysa nasıl anlarım?
Driverden dolayı hocam denemeyin bence ama güvenli modda başlatıp diğer ekran kartınızı devre dışı bırakıp güvenli moddan çıkıp yeniden başlatın PC düzgün açılırsa sıkıntı yoktur ama olmazsa tekrar güvenli moda girip ekran kartını açın ama bence denemeyin.
Driverden dolayı hocam denemeyin bence ama güvenli modda başlatıp diğer ekran kartınızı devre dışı bırakıp güvenli moddan çıkıp yeniden başlatın PC düzgün açılırsa sıkıntı yoktur ama olmazsa tekrar güvenli moda girip ekran kartını açın ama bence denemeyin.
Hocam driver sorunu silip son driveri yükleyebilirsiniz ama uğraşmaya değmez diyorsanız bilgisayarcıya götürün ciddi bir durum yok diğer kart sizi idare ettirir diye düşünüyorum bazen driveri bozuk olan kart devreye girerse mavi ekran verir bu süre içindede diğeri devreye girecek bu şekilde aceleye gerek yok istediğiniz zaman götürün bilgisayarcıya.