keremcift0 Decapat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #1 Merhaba. Ben laptop kullanıyorum. Ve içinde 2 tane ekran kartı. Var biri Intel diğeri AMD. AMD'yi kullanamıyorum. Bir sıkıntı mı var yoksa AMD ekran kartı yandıysa nasıl anlarım? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2022
Merhaba. Ben laptop kullanıyorum. Ve içinde 2 tane ekran kartı. Var biri Intel diğeri AMD. AMD'yi kullanamıyorum. Bir sıkıntı mı var yoksa AMD ekran kartı yandıysa nasıl anlarım?
2 295069 Hectopat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 640 Çözümler 3 2 Ağustos 2022 #31 Ekran kartınız BIOS'tan devre dışı olabilir mi? Bazı BIOS'larda ekran kartı aç kapa seçeneği oluyor. Bende çok uğraştım yapmadığım kalmadı dedim yandı o zaman kaldı öyle Artı 0 Eksi
Ekran kartınız BIOS'tan devre dışı olabilir mi? Bazı BIOS'larda ekran kartı aç kapa seçeneği oluyor. Bende çok uğraştım yapmadığım kalmadı dedim yandı o zaman kaldı öyle
Talhas_z5z Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 804 Çözümler 1 Yer Mardin Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #32 295069 dedi: Ekran kartınız BIOS'tan devre dışı olabilir mi? Bazı BIOS'larda ekran kartı aç kapa seçeneği oluyor. Bende çok uğraştım yapmadığım kalmadı dedim yandı o zaman kaldı öyle Genişletmek için tıkla... Hocam mavi ekrandan driver sorunu olduğu anlaşılıyor zaten ama sizin dediğinizde de aynı hatayı veriyorsa orayı bilmiyorum. Artı 0 Eksi
295069 dedi: Ekran kartınız BIOS'tan devre dışı olabilir mi? Bazı BIOS'larda ekran kartı aç kapa seçeneği oluyor. Bende çok uğraştım yapmadığım kalmadı dedim yandı o zaman kaldı öyle Genişletmek için tıkla... Hocam mavi ekrandan driver sorunu olduğu anlaşılıyor zaten ama sizin dediğinizde de aynı hatayı veriyorsa orayı bilmiyorum.