Laptop ekranı gidiyor fakat arka planda çalışıyor

fatihgenn

Femtopat
Katılım
30 Kasım 2020
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, Laptopum çalışırken birden ekranım karadı ve arka planda çalışmaya devam ediyordu. Servise götürdüğümde ekran kartı çiplerinin değişecegını soyledıler. Ben de onaylayıp 250 TL ödeme yaparak laptopumu teslim ettim. Servisten geldıgınde hala aynı sorunu alıyorum ve ekran kartını devre dısı bıraktıgımda bu sorunla karşılaşmıyorum. Ekran kartı aktif oldugu zaman 2-3 dk ıcınde ekranım yenıden gıdıyor. Fikir ve önerilerinizi bekliyorum. Hayırlı Ramazanlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı çipinde sorun varsa reballing yapılması gerekiyor. Bu işlemde ortalama 500₺ ve üzeri. Bu fiyat sizin çip sağlamsa geçerli. Sizin kartı ısıtıp geri gönderdiler herhalde. Reballing işleminde genelde 6 ay garanti verilir.
 
Ürünün tamir edilmesi için para vermişsin. Gönder tekrar, düzgün bir şekilde yapsınlar.
 
Aynı servise çok kez gönderdim her gönderdiğimde cihazda sorun olmadığını söylüyorlar. Başka servis bulsam sorunum çözülebilir fakat yaptığım masraf canımı yakıyor
 
Reballing işlemini çok iyi bir yer yapsa bile geneli 1 yıl sonra yine aynı şekilde sorun çıkarıyor. Harici GPU yu kullanmadan idare etmeye çalışın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı