Laptop ekranı kırıldı ve monitör görmüyor

Oktay3737

Hectopat
Daha fazla  
Laptopun ekranı kırıldı ve tamir masrafı neredeyse laptopun yarısı kadar fiyat istiyorlar. Ben de monitör buldum ve monitöre bağladım ama görüntü monitöre gitmiyor, neden? Monitör ile laptop uyumlu. Bilgisayar modeli Lenovo 82KC. Laptopu açtığımda Caps Lock ve Fn tuşunun ışıkları açık kalıyor ve kapanmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopun ekranı kırıldı ve tamir masrafı neredeyse laptopun yarısı kadar fiyat istiyorlar. Ben de monitör buldum ve monitöre bağladım ama görüntü monitöre gitmiyor, neden? Monitör ile laptop uyumlu. Bilgisayar modeli Lenovo 82kc. Laptopu açtığımda Caps Lock ve FN tuşunun ışıkları açık kalıyor ve kapanmıyor.

Kabloları doğru bağladığınıza emin misiniz kontrol edin bir de görüntü de hdı DP ayarlayın.

Kabloları doğru bağladığınıza emin misiniz kontrol edin bir de görüntü de hdı DP ayarlayın.

Evet kablolarda bir sorun yok. Monitoru HDMI görüntüye alınca hatta şey diyor monitor your devices going to by standby mode, 5 saniye sonra kapatılacak. Laptop fareyi algılamıyor, Caps Lock ve FN ışıkları kapanmıyor. Onun disinda fanlarda bir sorun yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı