Laptop ekranı sürekli beyaz ekran verip geri geliyor

unique11245

Kilopat
Katılım
21 Ağustos 2016
Mesajlar
70
Merhabalar, MSI GE72VR 7rf Apache Pro modelini kullanıyorum, GTX1060 ve i7 7700HQ var. Hiçbir sorun yokken bir gün bilgisayarımı açtığımda beyaz ekran verdi ve artık her açıldığında uzun bir süre beyaz ekranın gitmesini bekliyorum. Şu an herhangi bir uygulamayı vs. çalıştıramıyorum. Harici monitör bağladığımda sorunsuz kullanabiliyorum harici monitörden. Sorun ekranda mı ekran kartında mı anakartta mı CPU'da mı bilemiyorum ona göre tamire götüreceğim veya kendim tamir etmeye çalışacağım. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
 

Dosya Ekleri

  • WhatsApp Image 2021-09-24 at 20.55.23 (3).jpeg
    WhatsApp Image 2021-09-24 at 20.55.23 (3).jpeg
    106,1 KB · Görüntüleme: 27
Anakartta olsa monitörede bozuk görüntü gelirdi sorunda ya ekranın kendisinde ya da kablosunda.
Şu an kullanıyorum bilgisayarı ve ekranın bazı bölümleri sürekli yanıp sönüyor, yani görüntü sürekli gidip geliyor, sorun ekranda mıdır kesin? Driverlarla vesaire alakalı olabilir mi? Sanki ekranda çok fazla fps drop varmış gibi sürekli donuyor ve bazı bölgelerin görüntüsü sürekli seyiriyor.
 
Şu an kullanıyorum bilgisayarı ve ekranın bazı bölümleri sürekli yanıp sönüyor, yani görüntü sürekli gidip geliyor, sorun ekranda mıdır kesin? Driverlarla vesaire alakalı olabilir mi? Sanki ekranda çok fazla FPS düşmesi varmış gibi sürekli donuyor ve bazı bölgelerin görüntüsü sürekli seyiriyor.

Eğer bilgisayar monitör varsa test edebilirsiniz.
 

Geri
Yukarı