Laptop ekranında Işık sızması olması sorun oluşturur mu?

iNeonDragon

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar laptopumun ekranında kablosunda sorun olduğu için panel değişti. Fakat yeni takılan ekranda ışık sızması var. Sanki önceki ekranımda yoktu, varsa da çok azdı ki ben fark etmemişim. Bu ışık sızması sorunu artar mı, sadece siyah renkte mi sorun oluyor ya da başka sorun oluşturur mu ileride? Garanti süresinin bitimine çok az kaldı (3 hafta) ve tekrar garantiye göndermeyi düşünüyorum ama emin olamadım, geri gönderirler mi sorun yok diyerek? Çünkü biraz okudum ışık sızması arıza bildirim panelinde var ama ASUS servisinden hiç memnun değilim daha önce de çok sorun yaşadım servisle ilgili, sorun yok diyerek geri gönderirler mi, ya da tekrar değişim yapıp kontrol etmeden daha büyük ışık sızması ile gönderirler mi emin olamadım. En büyük korkumda ikinci el panel takarlar mı? Fotoğrafta atıyorum sizde fikrilerinizi söyler misiniz, göndermeli miyim?
Bir de ekstra bir soru olarak servise gönderirken kendi taktığım ikinci RAM'i sökmem gerekir mi? Garantide sorduğum zaman sorun yok demişlerdi ama daha önce gönderdiğimde sökmüştüm. Tekrar kasayı sökmek istemiyorum. Böyle göndersem RAM'i sökme alma durumları olur mu?

Dosya Ekleri

• IMG_20250124_012736.jpg
    IMG_20250124_012736.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 37
Işık sızması IPS panele sahip her laptopta var neredeyse, sizinki gözünüzü rahatsız ediyorsa bence yollayabilirsiniz. Geri döner mi dönmez mi emin değilim ama Türkiye'de olduğumuzu varsayarsak geri yollama ihtimalleri yüksek. Garanti sorun yok dediyse rami sökmenize gerek yok. Vermeden önce sorun.

Işık sızması IPS panele sahip her laptopta var neredeyse, sizinki gözünüzü rahatsız ediyorsa bence yollayabilirsiniz. Geri döner mi dönmez mi emin değilim ama Türkiye'de olduğumuzu varsayarsak geri yollama ihtimalleri yüksek. Garanti sorun yok dediyse RAM'i sökmenize gerek yok. Vermeden önce sorun.

Sordum bir sorun olmaz dediler ama servise pek güvenmiyorum daha önce de sorun yaşadığım için o RAM'i söküp sonra da RAM yoktu bile diyebilirler. Başka sorunlarda yaşadım çünkü. ASUS servisi çok sıkıntılı bu konuda.

Onarımı ret ettiler. Tekrar açsam mı. Ekran görüntüsü attım çok mu fazla bu ışık sızması.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı