no.name.nb Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 215 31 Aralık 2021 #1 Merhaba, eski bir laptopum var. Çalışmıyor ama ekranı sağlam. Rasperry Pi 3 model B aldım. Onun için bir monitörüm yok ve almak da istemiyorum açıkçası. Eski laptopumun ekranını nasıl kullanabilirim?
Merhaba, eski bir laptopum var. Çalışmıyor ama ekranı sağlam. Rasperry Pi 3 model B aldım. Onun için bir monitörüm yok ve almak da istemiyorum açıkçası. Eski laptopumun ekranını nasıl kullanabilirim?
Rott05 Hectopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 82 Çözümler 2 Yer kafa nerde biz orda Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek bilgisayar mühendisi 1 Ocak 2022 #2 HDMI veya VGA portuyla yansıtma uygulayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS no.name.nb Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 215 1 Ocak 2022 #3 Rott05 dedi: HDMI veya VGA portuyla yansıtma uygulayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... HDMI var ama laptop hiç açılmıyor. Yapabilir miyim? Artı 0 Eksi
Rott05 dedi: HDMI veya VGA portuyla yansıtma uygulayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... HDMI var ama laptop hiç açılmıyor. Yapabilir miyim?
Rott05 Hectopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 82 Çözümler 2 Yer kafa nerde biz orda Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek bilgisayar mühendisi 1 Ocak 2022 #4 no.name.nb dedi: HDMI var ama laptop hiç açılmıyor. Yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Maalesef. Artı 0 Eksi
no.name.nb dedi: HDMI var ama laptop hiç açılmıyor. Yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Maalesef.
KS KS no.name.nb Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 215 1 Ocak 2022 #5 Rott05 dedi: Maalesef. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
M.CLK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2019 Mesajlar 1.212 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Hayaller dünyasında. 1 Ocak 2022 #6 Laptopun ekranını söküp dönüştürücü ile kullanabilirsiniz. Sökmeden mümkün değil. Artı 0 Eksi
KS KS no.name.nb Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 215 2 Ocak 2022 #7 Teşekkürler. M.CLK dedi: Laptopun ekranını söküp dönüştürücü ile kullanabilirsiniz. Sökmeden mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Teşekkürler. M.CLK dedi: Laptopun ekranını söküp dönüştürücü ile kullanabilirsiniz. Sökmeden mümkün değil. Genişletmek için tıkla...