Laptop elektrik çarpıyor

enesaak

Hectopat
Katılım
23 Ocak 2021
Mesajlar
1.012
Makaleler
1
Çözümler
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
İyi günler bilgisayarımda oyun oynarken (Valorant, CS:GO) arada bir Q veya A tuşu elektrik çarpıyor. Hangi tuş tam olarak bilmiyorum ama sol taraftan bir tuş çarpıyor arada oluyor ama parmaklarımın titrediğini hissediyorum. Oynadığım oyunlarda çoğu zamam geri düşmeme sebep oluyor. Tam adamla karşı karşıya geldiğimizde çarptığında mecbur elimi çekmek zorunda kalıyorum, dolayısıyla adam beni öldürüyor. Acaba bir çözümü var mı?
 
Tam adamla karşı karşıya geldiğimizde çarptığında mecbur elimi çekmek zorunda kalıyorum, dolayısıyla adam beni öldürüyor. Acaba bir çözümü var mı?

4b78afce1069264a242bbc623cb2425a.gif
 
İyi günler bilgisayarımda oyun oynarken (Valorant, CS:GO) arada bir Q veyA A tuşu elektrik çarpıyor. Hangi tuş tam olarak bilmiyorum ama sol taraftan bir tuş çarpıyor arada oluyor ama parmaklarımın titrediğini hissediyorum. Oynadığım oyunlarda çoğu zamam geri düşmeme sebep oluyor. Tam adamla karşı karşıya geldiğimizde çarptığında mecbur elimi çekmek zorunda kalıyorum, dolayısıyla adam beni öldürüyor. Acaba bir çözümü var mı?

Bence bir bilgisayarcıya git ve PC hallolana kadar oynama derim sağlığından önemli değil. Hem de PC'yi mahvetmiş olursun.
 

Geri
Yukarı