T Tqlha Centipat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 14 17 Mayıs 2020 #1 Laptop'u kapattıktan sonra yattım ve sabah uyandığımda açılmadı. Şarjı bitmiştir diye şarja taktığımda açıldı. Bilgisayar açıldığında şarjım %100'dü. Bataryam mı öldü?
Laptop'u kapattıktan sonra yattım ve sabah uyandığımda açılmadı. Şarjı bitmiştir diye şarja taktığımda açıldı. Bilgisayar açıldığında şarjım %100'dü. Bataryam mı öldü?
Eren kaynar Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 504 Çözümler 2 17 Mayıs 2020 #2 Şarj ile çalışıyor mu? Artı 0 Eksi
JesusCried Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 318 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #3 Bataryan eğer ki çıkabilir bir konumda ise bağlantı kopukluğu, eğer çıkmayan bir konumda ise bataryanın ömrü bitmiş demektir. Artı 0 Eksi
Bataryan eğer ki çıkabilir bir konumda ise bağlantı kopukluğu, eğer çıkmayan bir konumda ise bataryanın ömrü bitmiş demektir.
2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 17 Mayıs 2020 #4 Evet, ne yazık ki bataryanız ölmüş. Artı 0 Eksi
KS KS T Tqlha Centipat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 14 17 Mayıs 2020 #5 Ama bilgisayar açıldığında şarjdan çektiğimde bilgisayar çalışabiliyor Artı 0 Eksi
ImmuneSyndrome Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 379 Çözümler 1 Yer UK Parliament Building Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Engineer 17 Mayıs 2020 #6 Umuyorum bataryaniz degisebilen bir bataryadir. Artı 0 Eksi
KS KS T Tqlha Centipat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 14 17 Mayıs 2020 #7 ImmuneSyndrome dedi: Umuyorum bataryaniz degisebilen bir bataryadir. Genişletmek için tıkla... çıkmıyor batarya ve değişme için bütcem yok Artı 0 Eksi
ImmuneSyndrome dedi: Umuyorum bataryaniz degisebilen bir bataryadir. Genişletmek için tıkla... çıkmıyor batarya ve değişme için bütcem yok
hahaxd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2018 Mesajlar 1.495 Çözümler 2 17 Mayıs 2020 #8 Tqlha dedi: Ama bilgisayar açıldığında şarjdan çektiğimde bilgisayar çalışabiliyor Genişletmek için tıkla... 10 saniye falan mı? Artı 0 Eksi
Tqlha dedi: Ama bilgisayar açıldığında şarjdan çektiğimde bilgisayar çalışabiliyor Genişletmek için tıkla... 10 saniye falan mı?
KS KS T Tqlha Centipat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 14 17 Mayıs 2020 #9 hahaxd dedi: 10 saniye falan mı? Genişletmek için tıkla... Hayır şuan hatta fişi çekik bilgisayarın, ordan yazıyorum JesusCried dedi: Bataryan eğer ki çıkabilir bir konumda ise bağlantı kopukluğu, eğer çıkmayan bir konumda ise bataryanın ömrü bitmiş demektir. Genişletmek için tıkla... çıkmayan bir durumda 286313 dedi: Evet, ne yazık ki bataryanız ölmüş. Genişletmek için tıkla... yapma be :'( Artı 0 Eksi
hahaxd dedi: 10 saniye falan mı? Genişletmek için tıkla... Hayır şuan hatta fişi çekik bilgisayarın, ordan yazıyorum JesusCried dedi: Bataryan eğer ki çıkabilir bir konumda ise bağlantı kopukluğu, eğer çıkmayan bir konumda ise bataryanın ömrü bitmiş demektir. Genişletmek için tıkla... çıkmayan bir durumda 286313 dedi: Evet, ne yazık ki bataryanız ölmüş. Genişletmek için tıkla... yapma be :'(
ImmuneSyndrome Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 379 Çözümler 1 Yer UK Parliament Building Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Engineer 17 Mayıs 2020 #10 Tqlha dedi: Hayır şuan hatta fişi çekik bilgisayarın, ordan yazıyorum çıkmayan bir durumda Genişletmek için tıkla... Bu durumda açılmak için gerekli gücü üretemiyor demektir bilgisayarınız. Içini açıp temizlik yapmanizi öneririm. Artı 0 Eksi
Tqlha dedi: Hayır şuan hatta fişi çekik bilgisayarın, ordan yazıyorum çıkmayan bir durumda Genişletmek için tıkla... Bu durumda açılmak için gerekli gücü üretemiyor demektir bilgisayarınız. Içini açıp temizlik yapmanizi öneririm.