Laptop formatlama nasıl yapılmalı?

ay1kan

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rx 6600 İ7 9700F H310M PRO VDH PLUS 16 GB Ram 240 GB SSD 2 TB Harddisk
Selam arkadaşlar. Abim bugün bana eski laptopunu verdi gamgaraj. Format atacağım Windows 11 fakat %62 de takılı kaldı. Abim dedi ki kendi ayarlarından sıfırla USB ile format atma bozarsın bilgisayarı. Kendi atınca ama %62 de takılı kaldı. Bende Windows 11 USB var yazılı fakat atsam mı atmasam mı bilemedim sizce ne yapayım?

Selam arkadaşlar. Abim bugün bana eski laptopunu verdi gamgaraj. Format atacağım Windows 11 fakat %62 de takılı kaldı. Abim dedi ki kendi ayarlarından sıfırla USB ile format atma bozarsın bilgisayarı. Kendi atınca ama %62 de takılı kaldı. Bende Windows 11 USB var yazılı fakat atsam mı atmasam mı bilemedim sizce ne yapayım?

62'de kaldı ise kendiniz format atın sonuç olarak sıfırladan daha temiz sıfır işletim sistemi kuracaksin.

İçinde recovery vardır orijinal Windows var ise 2 tuşla her şeyi kurar eski PC'ler de.

At dostum niye atmayasın.

Formattan kolay bir iş yok.

Evet hocam kendi bilgisayarımda attımda abim sakın USB'den atma dedi nedeni sordum laptopa USB'den atılmaz dedi. Bende şimdi daha önceden laptopa hiç format atmadım hep masaüstüne attım ondan dolayı bir tık tedirginim.

Evet hocam kendi bilgisayarımda attımda abim sakın USB'den atma dedi nedeni sordum laptopa USB'den atılmaz dedi. Bende şimdi daha önceden laptopa hiç format atmadım hep masaüstüne attım ondan dolayı bir tık tedirginim.

Hocam laptop ile masaüstü arasında bir fark yok USB'den atabilirsiniz. Eğer format aşamasında diskler gözünmez ise endişelenmeyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı