Gökdeniz1236 Centipat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 3 28 Ağustos 2019 #1 Benim Toshiba laptopum var. Bozuldu ve bir tanıdığımıza verdik. Geldi bilgisayar sonra şarja taktık. Işığı yanıp sönüyordü. Güç tuşuna bastım o da yanıp sönüyordü. Ne yapmam lazım? 2 günde olması lazım. gerekirse içini açıp bir şeyler yaparım. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2019
Benim Toshiba laptopum var. Bozuldu ve bir tanıdığımıza verdik. Geldi bilgisayar sonra şarja taktık. Işığı yanıp sönüyordü. Güç tuşuna bastım o da yanıp sönüyordü. Ne yapmam lazım? 2 günde olması lazım. gerekirse içini açıp bir şeyler yaparım.
alihan ateş Hectopat Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 315 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknikeri 29 Ağustos 2019 #2 dostum aynısı bende olmuştu ama aynı nedenden mi bilmiyorum. benimkinin RAM'i oynamıştı statik elektriğini üzerinden atıp RAM'i çıkartıp tak. Artı 0 Eksi
dostum aynısı bende olmuştu ama aynı nedenden mi bilmiyorum. benimkinin RAM'i oynamıştı statik elektriğini üzerinden atıp RAM'i çıkartıp tak.
KS KS Gökdeniz1236 Centipat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 3 29 Ağustos 2019 #3 alihan ateş dedi: dostum aynısı bende olmuştu ama aynı nedenden mi bilmiyorum. benimkinin RAM'i oynamıştı statik elektriğini üzerinden atıp RAM'i çıkartıp tak. Genişletmek için tıkla... Denedim olmuyor Artı 0 Eksi
alihan ateş dedi: dostum aynısı bende olmuştu ama aynı nedenden mi bilmiyorum. benimkinin RAM'i oynamıştı statik elektriğini üzerinden atıp RAM'i çıkartıp tak. Genişletmek için tıkla... Denedim olmuyor