Laptop harici ekrandan BIOS'a girmek

Selim Cengiz

Kilopat
Yer
Erzincan
Daha fazla  
Meslek
Teknisyen
Acer V3 571g var. Paneli kırıldı harici ekrandan sistem açılıyor girebiliyorum fakat BIOS'a giremiyorum. FN tuşu ile açılışta ekran değiştirmeyi denedim ama olmadı. Kendi panelini söktüm yine olmadı. Birinci sorum BIOS'a nasıl girerim ? İkinci sorum BIOS ekranını Intel mi yoksa Nvidia mi veriyor ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Acer V3 571g var. Paneli kırıldı harici ekrandan sistem açılıyor girebiliyorum fakat BIOS'a giremiyorum. FN tuşu ile açılışta ekran değiştirmeyi denedim ama olmadı. Kendi panelini söktüm yine olmadı. Birinci sorum BIOS'a nasıl girerim ? İkinci sorum BIOS ekranını Intel mi yoksa Nvidia mi veriyor ?

BIOS ekranını anakart verir Intel yada NVIDIA değil. Çözüme gelecek olursak, size paneli anakarttan söküp öyle deneyin derdim ama denemişsiniz sanırım. En kolay yöntem ucuz bir panel alıp anakarta takıp oradan girmek olacak. Umarım daha iyi yardımcı olacak arkadaşlar vardır. İyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı