Laptop için 3060 vs 4050

Nukr

Decapat
Daha fazla  
Fiyatları yakın olmasından dolayı üç laptop arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Genellikle Valorant oynayacağım.

30.000-40.000 arası bütçem var, daha iyisi varsa önerilere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe çıkar mı Pazarama

Nitro'dan uzak durun ağır kalitesiz.

TUF'dan soğutması daha iyi, panel olarak TUF sadece %100 sRGB var öyle öne geçiyor. Nitro iyi cihaz kalitesiz değil.

İçinde 1 dolarlık termal pedlerin olduğunu biliyor musun? Daha geçen birisi konu açtığında termal pedlerin eriyip anakarta temas etmişti. 25ms ekrana sahip bir paneli var ve kasası aşırı kötü. Kullandım da yorum yapıyorum.

TUF kaç ms arkadaşım? Adamın bütçesinde kalite alacaksan donanımı 3050'ye düşürmen gerekiyor.

TUF kaç ms arkadaşım? Adamın bütçesinde kalite alacaksan donanımı 3050'ye düşürmen gerekiyor.

Tek takıldığın konu ms mi burada? Hadi ms de aynı olsun. Nitro kullanıp aşırı derecede fazla ghosting yaşayan çok gördüm. TUF ile sadece ısınma sorunu yaşayanı gördüm o da 2020 kasalarda vardı ondan sonra hiç görmedim. Ki Nitro serisi aşırı derecede dandik ucuz olmasının bir sebebi var o da sermayeyi düşürmek değil mi? Al bak bak "iyi cihaz" dediğin Nitro çöpünün içindeki termal pedlere

97 derece görüyor TUF God of War'da ne anlatıyorsun dostum. Kasası dandik değil, hadi diyelim macun kötü. Elin kolun yok mu git kendin sür iyi olanı? Nitro soğutması TUF kadar kötü değil macun seni ne kadar alakadar ediyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…