Laptop için 80+25W 4070 mi yoksa 140W 4060 mı?

katanaların malzemesi dediğiniz gibi çok iç açıcı değil ancaksoğurma konusunda çok iyi olduğunu okumuştum. Hp ve Asus'un serv,s konusunda çok sıkıntı çıkardığını duydum, bu yüzden çok sıcak bakmıyordum.

ASUS ve HP'nin sorun çıkarcağını sanmam eğer bütçe artarsa 4070 olarak bunu önerebilirim.

Olaya ekran kartı olarak bakmak yanlış model olarak bakın iyi bir 4060 model laptop 4070 kötü model bir laptoptan çok daha iyidir.
Kesinlikle katılıyorum. Ancak Katanın kullanıcı yorumlarına bakarak malzemesi dışında bir sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum. Bir de ekranın çözünürlüğü aşırı önemli değil.

Olaya ekran kartı olarak bakmak yanlış model olarak bakın iyi bir 4060 model laptop 4070 kötü model bir laptoptan çok daha iyidir.

Modeli gayet iyi 105W ve 140W arasında FPS olarak 4070 her türlü FPS olarak öne geçer eğer 4070 80 watt ın altında olsaydı tabii ki de 4070 alınmazdı.

İmzadaki laptopu kullanıyorum 2K yüksek grafiklerde Sekiro oynarken 100W üstü görmedim.

Katana'nın sadece malzeme kalitesi değil panelide kötü (Victus ile hemen hemen aynı panele sahip) işlemciside benim attığım Victus kadar iyi değil. Katana 105W Victus 120W.

Bu da çok mantıklı gözüküyor....

Modeli gayet iyi 105W ve 140W arasında FPS olarak 4070 her türlü FPS olarak öne geçer eğer 4070 80 watt ın altında olsaydı tabii ki de 4070 alınmazdı.
Ben de o açıdan bakıyorum ama bu sefer 4070'e çıktığımda her şey daha da karışıyor.

Katana'nın sadece malzeme kalitesi değil panelide kötü (Victus ile hemen hemen aynı panele sahip) işlemciside benim attığım Victus kadar iyi değil. Katana 105W Victus 120W.
O Victus baya iyi galiba onu alacağım gibi duruyor. Çok teşekkür ederim, eğer başka bir şey görürsenizde yiine haber ederseniz sebinirim hocam.

Bütçeniz artmadığı sürece benim attığım 3 laptop harici pekte başka güzel laptop yok özellikle 4070 kısmında.

4060 2K kartı değil 2K için 4060 Ti 16 GB modeli bile yetersiz 2K için en az 4070 tercih edilmeli.

Laptopta 4070 de alsa 2K oyunlarda yine VRAM sınırına takılacak
DLSS-FSR ile oyunları rahatça oynayabilir.
İş yaparken film izlerken 2K ekranın daha keskin görüntüsüde daha rahat ettirecek.
Şu an 40k bandındaki en iyi ekranlardan ve en iyi soğutmalardan birine sahip bir laptop.

ASUS ve Acer'in servisleri aynı ve cidden denildiği kadar kötü zorda kalmadıkça kesinlikle servise vermem.
HP'nin servisini bilmiyorum.

Attığım Predator 2K zamlanmış fakat hala bundan daha mantıklı olduğu düşünüyorum aradaki 7K fark sadece 4070 ve 4070 oyunlarda %10 civarı daha güçlü 4060'dan.
İşlemcide 130W'a limitli bu modellerde sanırım.
Ve ekran olarak Predator'e göre çok düşük kalıyor bu model Predator'de 1600p %100 sRGB 400/500 nit parlaklığa sahip ekran var Victus'da 1080p %62.5 sRGB 250/300nit
Soğutma ve malzeme olarak da yine Predator'ün daha üstün olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…