Laptop için Corsair vs Crucial RAM

neol

Decapat
222352_223147_536.jpg

]

image.png

İkisi de 4800MHz CL40 1.1v 16 GB DDR5 RAM. Corsair ekstra olarak ömür boyu garanti sunuyor.
Özellikleri aynı olmasına rağmen aralarında performans farkı olur mu hangisini tercih etmeliyim?
16-16 32 GB RAM alacağımdan Crucial tercih edersem 650 TL daha ucuz oluyor.

@Artoria Pendragon laptoplarla alakalı açtığım konuda sizin bilgili olduğunuzu belirtmişlerdi. Performans farkları var mı, sizin tercihiniz ne olurdu? Şimdiden teşekkürler..

Son düzenleme:
Değerleri vs aynı, fark olmayacaktır. Ucuz olanı alabilirsiniz.

Sağ olun, son olarak sizi rahatsız ediyorum. Önerdiğiniz malzeme kalitesi, performansı güzel olan sessiz ve uzun ömürlü bir laptop soğutucu var mıdır? Soğutucuların da fiyatı artmadan önerdiğinizi direk almayı düşünüyorum.

Sağ olun, son olarak sizi rahatsız ediyorum. Önerdiğiniz malzeme kalitesi, performansı güzel olan sessiz ve uzun ömürlü bir laptop soğutucu var mıdır? Soğutucuların da fiyatı artmadan önerdiğinizi direk almayı düşünüyorum.
@Artoria Pendragon

Son düzenleme:

@Artoria Pendragon
Selamlar. Ram'i aldınız? Hangi ram'i aldınız ve memnun kaldınız mı?

Soğutucu olarak yakın zamanda IETS GT500 model ürünü satın aldım. Laptop sıcaklığını ciddi oranda düşürüyor. Mutlaka oyun oynuyorsanız böyle bir soğutucunun olması gerek. Daha önce soğutucu diye kullandığım ürünler, görsel olarak laptop altında öylece duruyormuş sadece onu anladım. Fiyatı pahalı fakat uzun ömürlü bir cihaz olduğunu düşünüyorum. Ben v2 rgb+hub modeli tercih ettiğim için 3k civarı ödeme yaptım. Siz modellere göre daha ucuz olanı da alabilirsiniz. Sadece rgb ve hub özellikleri tercihe bırakılmış soğutma aynı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı