Laptop için Game booster programı kullanılır mı?

codWarzone

Hectopat
Arkadaşlar hepinize merhaba,
Öncelikle sistem özelliklerimi belirtiyorum. i7-8750H CPU, GTX 1070 8 GB GPU, 32 GB 2666MHz RAM.
Oyunlarda daha fazla performans almak için Game booster programı yükledim. Fakat bu program laptop için uygun mudur? Performans arttırmak için önerebileceğiniz program var mıdır? Değerli cevaplarınız için peşinen teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar hepinize merhaba,
Öncelikle sistem özelliklerimi belirtiyorum. i7-8750H CPU, GTX 1070 8 GB GPU, 32 GB 2666MHz RAM.
Oyunlarda daha fazla performans almak için Game booster programı yükledim. Fakat bu program laptop için uygun mudur? Performans arttırmak için önerebileceğiniz program var mıdır? Değerli cevaplarınız için peşinen teşekkür ederim.

Ben Razer kullanıyorum. 8 GB RAM'im var yaklaşık 1 GB'ını temizliyor. Ve sadece 100 mb ram kullanıyor. Öneririm fakat 60 fps alabiliyorsan sıkıntı yok.

Game Booster kadar bilgisayarı bozan tek bir uygulama gördüm o da Driver Booster'dı. Ama ikisinin de yapımcısı aynı kişi. Yani IOBit uygulamalarını kullanmayın ve kullandırtmayın. Umarım anlatabilmiştirim.

Game Booster kadar bilgisayarı bozan tek bir uygulama gördüm o da Driver Booster'dı. Ama ikisinin de yapımcısı aynı kişi. Yani IOBit uygulamalarını kullanmayın ve kullandırtmayın. Umarım anlatabilmiştirim.
Razer Cortex kullandınız mı hiç? Çok yararlı buldum açıkçası bir denemenizi tavsiye ederim fakat IOBit kullanmayın kullandırtmayın 2 sürücü güncellemesi yapmaya üşendiğiniz için ekran kartını çöp edersiniz.

Peki performans arttırmak için ne yapmalıyım? Oyun içi grafik ayarlarının hepsi en düşükte olmasına rağmen bu sistemde bile sıkıntı yaşıyorum. Nvdia kontrol panelde performans odaklı ayar yaptım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı