Herhangi bir bilgisayarcıya götürsem uygulayabilir değil mi? yani zorluğu var mı?Faz değişimli termal ped hocam. Hem katı hemde sıvımsı hale geçebiliyor bu pedler.
Laptoplarda sicaklik degisimleri ani ve yuksek oldugu icin macunlar dayanamiyor buna genlesip kendini islemcinin ustunden disari atiyor. Thermal pad belirli sicakliklarin ustunde sici altinda kati oldugu icin bu durum yok. Thermal pad laptoplar icin hem daha guvenli hem daha performanslı hem de pumpout riski yok. PTM7950 alıp uygulayabilirsin. Attigim linklerdeki saticilarin hepsi guvenilir. En uygun nerede geliyorsa ona gore alabilirsin.
Honeywell PTM7950 0.25mm Termal Pad - 8.5W/mk
Honeywell PTM7950 termal pad, CPU ve GPU'lar için yüksek performanslı ısı dağılımı sunar. Bu 0.25mm'lik pad, gelişmiş termal iletkenlik için faz değişimli silikon teknolojisini birleştirir. Geek sıcaklık kontrolünden.www.ebuy7.com
Thermische Geleidende 8.5W Pad -Honeywell PTM7950 Fase Veranderen Siliconen Pad Vel Laptop Cpu Gpu Silicone Grease Pad - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
honeywell ptm7950 thermische padpasta ptm 7950 Faseverandering GPU CPU-koellichaam 80x80 Koeling Geleidende siliconen padyddкла - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
İncelemeler:
İnceleme: Honeywell PTM 7950 termal pad incelemesi
Merhabalar. Acer Nitro 5 laptopumun ( CPU: Ryzen 5 6600H GPU: RTX 3050 95w) her oyunda çok ısınması yüzünden bir çözüm arayışına girdim ve maalesef termal macunu Arctic MX-6 ile değistirdim. Fakat aradan birkaç hafta geçmeden Valorant, CS2 gibi oyunlarda 100° CPU, 85° GPU sıcaklıklarına ulaştı...www.technopat.net
Acer Nitro 5'te Honeywell PTM7950 termal ped incelemesi
Aşırı ısınan Acer Nitro 5 Cihazına Honeywell PTM7950 termal pedini kullandık. İçerisindeki MX4 termal macun 5 aylık. MX4'ün ilk sürülmüş halinin testi CPU-Z testinde görebilirsiniz. MX4'ün ilk hali 61 watt güç çekerken 100 derece oluyor ki şuan güncel durumda max 50 wattı görebiliyoruz. Videoda...www.technopat.net
UPSIREN 8.5W PCM-1 Faseverandering Siliconen Pad Vel Laptop Faseverandering Siliconenvet CPU Thermisch Geleidende Pasta Pad - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Hocam bu linkteki güvenilir midir acaba? Yeni hesap açtım 80x40 boyutundakini burada vergi dahil 350 Liraya alabiliyorum.
Güvendiğiniz, bildiğiniz bir bilgisayarcıya götürün. Bazı bilgisayarcılar bu işlerde aşırı beceriksiz, hatalı iş yapıp sonra cihaza veya size suç atıyorlar. Zorluğu bence yok ama ilk defa yapılıyorsa evet, zor.Herhangi bir bilgisayarcıya götürsem uygulayabilir değil mi? yani zorluğu var mı?
Ben de cenabetlik var yaparsam bir şeyler olur. Becerikli bir adamda tanımıyorum bakalım, şans eseri götüreceğim.Güvendiğiniz, bildiğiniz bir bilgisayarcıya götürün. Bazı bilgisayarcılar bu işlerde aşırı beceriksiz, hatalı iş yapıp sonra cihaza veya size suç atıyorlar. Zorluğu bence yok ama ilk defa yapılıyorsa evet, zor.
Macun sürdürmek daha da riskli. Macunu anakarta sızdıran bilgisayarcılar görmedim değil. Servise vermeyi düşünmez misiniz? Kullandığınız cihaz nedir?Ben de cenabetlik var yaparsam bir şeyler olur. Becerikli bir adamda tanımıyorum bakalım, şans eseri götüreceğim.
@Adlin En sağlıklısı macun mu alsam ki? birine götüreceğim bozacak bilgisayarı.
Nitro 5 kullanıyorum. Servis en mantıklısı mı diyorsunuz? pedleri alıp servise mi götüreyim?Macun sürdürmek daha da riskli. Macunu anakarta sızdıran bilgisayarcılar görmedim değil. Servise vermeyi düşünmez misiniz? Kullandığınız cihaz nedir?
Acer kullanıyorsanız ve garantiniz varsa servisten başka kimseye yaptırmayın, garantiyi bozabilir bilgisayarcılara yaptırmanız. Servise ped götürme konusunda bir bilgim yok fakat eğer kabul ederlerse öyle yapın fakat cihaz 2-3 hafta serviste kalabilir.Nitro 5 kullanıyorum. Servis en mantıklısı mı diyorsunuz? pedleri alıp servise mi götüreyim?
Orada alt tarafı macun veya ped uygulanacak 2-3 hafta neden kalıyor? garanti var da bitti sanırım o. Sıkıntı değil ücretini verip yaptırırım.Acer kullanıyorsanız ve garantiniz varsa servisten başka kimseye yaptırmayın, garantiyi bozabilir bilgisayarcılara yaptırmanız. Servise ped götürme konusunda bir bilgim yok fakat eğer kabul ederlerse öyle yapın fakat cihaz 2-3 hafta serviste kalabilir.
Biraz şans işi bu hocam. 1 hafta da kalabilir 1 ayda, hatta direkt orada yaptırma şansınız da olabilir servis çalışanları iyi gününde ise. Servisle konuşmanız daha iyi olur, benim bilgilerim bu konularda sınırlı maalesef.Orada alt tarafı macun veya ped uygulanacak 2-3 hafta neden kalıyor? garanti var da bitti sanırım o. Sıkıntı değil ücretini verip yaptırırım.