Laptop için kaliteli pump-out yapmayacak termal macun önerisi

Laptoplarda sicaklik degisimleri ani ve yuksek oldugu icin macunlar dayanamiyor buna genlesip kendini islemcinin ustunden disari atiyor. Thermal pad belirli sicakliklarin ustunde sici altinda kati oldugu icin bu durum yok. Thermal pad laptoplar icin hem daha guvenli hem daha performanslı hem de pumpout riski yok. PTM7950 alıp uygulayabilirsin. Attigim linklerdeki saticilarin hepsi guvenilir. En uygun nerede geliyorsa ona gore alabilirsin.

İncelemeler:

Hocam bu linkteki güvenilir midir acaba? Yeni hesap açtım 80x40 boyutundakini burada vergi dahil 350 Liraya alabiliyorum.

Hocam bu linkteki güvenilir midir acaba? Yeni hesap açtım 80x40 boyutundakini burada vergi dahil 350 Liraya alabiliyorum.

Bilmiyorum maalesef. PTM7950'nin çok fazla çakması var ozellikle AliExpress'te. Guvenilir oldugunu bildigim saticilari yukarida attim, bu linktekinden haberim yok.

Herhangi bir bilgisayarcıya götürsem uygulayabilir değil mi? yani zorluğu var mı?
Güvendiğiniz, bildiğiniz bir bilgisayarcıya götürün. Bazı bilgisayarcılar bu işlerde aşırı beceriksiz, hatalı iş yapıp sonra cihaza veya size suç atıyorlar. Zorluğu bence yok ama ilk defa yapılıyorsa evet, zor.

Güvendiğiniz, bildiğiniz bir bilgisayarcıya götürün. Bazı bilgisayarcılar bu işlerde aşırı beceriksiz, hatalı iş yapıp sonra cihaza veya size suç atıyorlar. Zorluğu bence yok ama ilk defa yapılıyorsa evet, zor.
Ben de cenabetlik var yaparsam bir şeyler olur. Becerikli bir adamda tanımıyorum bakalım, şans eseri götüreceğim.

@Adlin En sağlıklısı macun mu alsam ki? birine götüreceğim bozacak bilgisayarı.

Son düzenleme:
Ben de cenabetlik var yaparsam bir şeyler olur. Becerikli bir adamda tanımıyorum bakalım, şans eseri götüreceğim.

@Adlin En sağlıklısı macun mu alsam ki? birine götüreceğim bozacak bilgisayarı.
Macun sürdürmek daha da riskli. Macunu anakarta sızdıran bilgisayarcılar görmedim değil. Servise vermeyi düşünmez misiniz? Kullandığınız cihaz nedir?

Macun sürdürmek daha da riskli. Macunu anakarta sızdıran bilgisayarcılar görmedim değil. Servise vermeyi düşünmez misiniz? Kullandığınız cihaz nedir?
Nitro 5 kullanıyorum. Servis en mantıklısı mı diyorsunuz? pedleri alıp servise mi götüreyim?

Nitro 5 kullanıyorum. Servis en mantıklısı mı diyorsunuz? pedleri alıp servise mi götüreyim?
Acer kullanıyorsanız ve garantiniz varsa servisten başka kimseye yaptırmayın, garantiyi bozabilir bilgisayarcılara yaptırmanız. Servise ped götürme konusunda bir bilgim yok fakat eğer kabul ederlerse öyle yapın fakat cihaz 2-3 hafta serviste kalabilir.

Acer kullanıyorsanız ve garantiniz varsa servisten başka kimseye yaptırmayın, garantiyi bozabilir bilgisayarcılara yaptırmanız. Servise ped götürme konusunda bir bilgim yok fakat eğer kabul ederlerse öyle yapın fakat cihaz 2-3 hafta serviste kalabilir.
Orada alt tarafı macun veya ped uygulanacak 2-3 hafta neden kalıyor? garanti var da bitti sanırım o. Sıkıntı değil ücretini verip yaptırırım.

Orada alt tarafı macun veya ped uygulanacak 2-3 hafta neden kalıyor? garanti var da bitti sanırım o. Sıkıntı değil ücretini verip yaptırırım.
Biraz şans işi bu hocam. 1 hafta da kalabilir 1 ayda, hatta direkt orada yaptırma şansınız da olabilir servis çalışanları iyi gününde ise. Servisle konuşmanız daha iyi olur, benim bilgilerim bu konularda sınırlı maalesef.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı