Cihazlar nedir bilerek yorum yapsak daha doğru olur. Ama diğer bütün bileşenlerin aynı olduğu farzedersek 7435hs 7535hs den daha güçlüdür çok işlemlerde oyunlarda programlarda daha iyi performans verir ama dahili gpusu olmadığı için 7535hs den daha az pil süresi kullanıcıya sunar. Burada kişisel tercihler ön plana çıkıyor ikiside güçlü modern işlemcilerdir yarı yolda bırakmaz ama cihazları öğrenip yorum yapsak daha sağlıklı olur.Ryzen 5 7535HS mi yoksa Ryzen 7 7435 HS mi tercih etmeliyim?
Hocam ben de aynı soruyu sorcaktım , laptoplar asus tuf a15 rtx 4060 lı versiyonlar biri 36 bin biri 41,5 bin , rekabetçi oyunlarda sizce çok fark olur mu , hikayeli oyunlarda çok fark olmaz diye düşünüyorum sizin görüşleriniz nedir ?Cihazlar nedir bilerek yorum yapsak daha doğru olur. Ama diğer bütün bileşenlerin aynı olduğu farzedersek 7435hs 7535hs den daha güçlüdür çok işlemlerde oyunlarda programlarda daha iyi performans verir ama dahili gpusu olmadığı için 7535hs den daha az pil süresi kullanıcıya sunar. Burada kişisel tercihler ön plana çıkıyor ikiside güçlü modern işlemcilerdir yarı yolda bırakmaz ama cihazları öğrenip yorum yapsak daha sağlıklı olur.
Arada ki fiyat farkına kesinlikle değmez iki cihaz arasında tercih yapacaksanız kesinlikle 7535hs modelini alın fiyat farkına değecek performans farkı yok cihazlarda. Ama yinede kararsız kaldıysanız bütçenizi belirtip laptop tavsiye konusu açabilirsiniz arkadaşlar yardımcı olacaktır.Hocam ben de aynı soruyu sorcaktım , laptoplar asus tuf a15 rtx 4060 lı versiyonlar biri 36 bin biri 41,5 bin , rekabetçi oyunlarda sizce çok fark olur mu , hikayeli oyunlarda çok fark olmaz diye düşünüyorum sizin görüşleriniz nedir ?
Arada ki fiyat farkına kesinlikle değmez iki cihaz arasında tercih yapacaksanız kesinlikle 7535HS modelini alın fiyat farkına değecek performans farkı yok cihazlarda. Ama yine de kararsız kaldıysanız bütçenizi belirtip laptop tavsiye konusu açabilirsiniz arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.