Laptop için termal macun önerisi

mindbloww

Megapat
Daha fazla  
Pumpout yapmayan bir termal macun arıyorum, Kryonaut kullandım 4 ayın ardından pumpout yaptı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesele de o zaten. Düzgün yapamayıp en ufak hata yaparsan kısa devreden anakartı yakarsın.

Birçok rehber var, çok yanlış yapılacak bir durum değil. Tırnak cilası ve izolasyon bandı zaten kazayı engellemek için uygulanıyor.

Türkçe bir video, konu sahibi araştırmak isterse sayısız kaynak bulur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

5ChVBpml.jpg

Birçok rehber var, çok yanlış yapılacak bir durum değil. Tırnak cilası ve izolasyon bandı zaten kazayı engellemek için uygulanıyor.

Türkçe bir video, konu sahibi araştırmak isterse sayısız kaynak bulur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eki Görüntüle 2274236

Ben bu kadar pahalı bir makine alsam emin olur bir kuruş riske girmem. Cooler Master nano partikül iyi diye biliyorum o da opsiyonel tercih edilebilir.

Ben bu kadar pahalı bir makine alsam emin olur bir kuruş riske girmem. Cooler Master nano partikül iyi diye biliyorum o da opsiyonel tercih edilebilir.

Ben fikri konu sahibine sundum zaten, sen riske girersin girmezsin o bizi alakadar etmez.

Kendi cihazımda sıvı metal kullanıyorum, muadil donanımlı laptoplara göre 10-15 derece fark yaratıyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı