Mericchi Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 85 Çözümler 1 Yer Shizuoka Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #1 Hangi konu altında yazacağımı bulamadım en mantıklısı burası geldi. Bilgileri görselde vereceğim. Sadece burada vermem gereken bilgi USB girişli olması. Yardımlarınızı esirgemeyiniz efendim.
Hangi konu altında yazacağımı bulamadım en mantıklısı burası geldi. Bilgileri görselde vereceğim. Sadece burada vermem gereken bilgi USB girişli olması. Yardımlarınızı esirgemeyiniz efendim.
3 300434 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 4.316 Makaleler 5 Çözümler 44 13 Mart 2021 #2 Type-C mi istiyorsunuz? Cihaz model bilgisini verin. Cihaz Type-C veya USB'den sarj desteklemiyorsa elektriği verdiğiniz gibi alet ıskartaya cıkar.
Type-C mi istiyorsunuz? Cihaz model bilgisini verin. Cihaz Type-C veya USB'den sarj desteklemiyorsa elektriği verdiğiniz gibi alet ıskartaya cıkar.
Mericchi Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 85 Çözümler 1 Yer Shizuoka Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #3 300434 dedi: Type-C mi istiyorsunuz? Cihaz model bilgisini verin. Cihaz Type-C veya USB'den sarj desteklemiyorsa elektriği verdiğiniz gibi alet ıskartaya cıkar. Genişletmek için tıkla... Cihaz model bilgisi tam olarak veremem ama Lenovo G510 diye hatırlıyorum. 300434 dedi: Type-C mi istiyorsunuz? Cihaz model bilgisini verin. Cihaz Type-C veya USB'den sarj desteklemiyorsa elektriği verdiğiniz gibi alet ıskartaya cıkar. Genişletmek için tıkla... Ucu böyle işte. Dosya Ekleri images (12).jpeg 11,7 KB · Görüntüleme: 26 Son düzenleme: 13 Mart 2021
300434 dedi: Type-C mi istiyorsunuz? Cihaz model bilgisini verin. Cihaz Type-C veya USB'den sarj desteklemiyorsa elektriği verdiğiniz gibi alet ıskartaya cıkar. Genişletmek için tıkla... Cihaz model bilgisi tam olarak veremem ama Lenovo G510 diye hatırlıyorum. 300434 dedi: Type-C mi istiyorsunuz? Cihaz model bilgisini verin. Cihaz Type-C veya USB'den sarj desteklemiyorsa elektriği verdiğiniz gibi alet ıskartaya cıkar. Genişletmek için tıkla... Ucu böyle işte.