Laptop ile EA FC 24 oynanırken 90 dereceleri görmek normal mi?

Burak.yy

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. EA FC 24 Oynarken laptopum (Ryzen 5 5600H, RTX3050 Ti) Çok fazla ısınıyor. CPU 90⁰, GPU 85⁰ oluyor. Bu değerler normal midir? Değilse nasıl bir çözüm uygulayabilirim?

90 limit aslında çok bir sorun olmaz ama bir termal macun ile fan temizliği iyi gider garantisi duruyor ve kendiniz yapamıyorsanız serviste yaptırın.

Arkadaşlar selam. EA FC 24 Oynarken laptopum (Ryzen 5 5600H, RTX3050 Ti) Çok fazla ısınıyor. CPU 90⁰, GPU 85⁰ oluyor. Bu değerler normal midir? Değilse nasıl bir çözüm uygulayabilirim?
Laptopunuzu nerede kullandığınıza ve soğutmaya bağlı biraz da bu sıcaklıklar aslında. Bu kriterlere göre yorum yapabiliriz

Tam limitte diyebiliriz bu sıcakliklarin üstüne çıkması az da olsa sıkıntı olabilir.
Size Undervolt öneririm.

Benim FC 24 oyunum yoktu ama GoW oyunu full grafiklerde 75° üstüne çıkmıyordu. Laptop modelini belirtir misin ve ayrıca termal macun eski mi? Kurumuş olabilir.

Arkadaşlar selam. EA FC 24 oynarken laptopum (Ryzen 5 5600H, RTX3050 Ti) çok fazla ısınıyor. CPU 90⁰, GPU 85⁰ oluyor. Bu değerler normal midir? Değilse nasıl bir çözüm uygulayabilirim?

Ben bu değerleri normal olarak görüyorum laptop için laptop modeli belirtir misiniz?

Geri
Yukarı