Ben biraz fazla oyun oynayan tiplerdenim ve ısınma oluyor ve az da olsa ısınma sorununu gidermek istiyorum. Yazılımsal olarak bir çözümü var mıdır? Ya da önerebileceğiniz bir soğutucu?
Max 50TL
Sıcaklık değerlerini MSI Afterburner-Rıva Tuner static Server ile ölçtüm ve 55-70 arası ısındığı hissedilir bir şekilde veriyor. Fan tam güçte çalışıyor ama nafile.
r5 m330 ekran kartı.Ama biosta r5 m430 olarak gözüküyor.
Sıcaklık değerlerini MSI Afterburner-Rıva Tuner static Server ile ölçtüm ve 55-70 arası ısındığı hissedilir bir şekilde veriyor. Fan tam güçte çalışıyor ama nafile.
Örneğin NFS Payback adlı oyunu açıyorum ve FPS değerleri genelde 75-85 arası oluyor. Ama ısınma olunca 45-60 arası geziyor. Peki önerebileceğiniz bir vakumlu soğutucu ya da altlık var mıdır?
@Dual kor Soğutucular genelde çok işe yaramaz. Cihazı kullandığınız zeminden 2 parmak yükseltmek aynı işlevi görür. Size CPU undervolt yapmanızı tavsiye ederim.
Max 50TL.
Sıcaklık değerlerini MSI Afterburner-rıva tuner static server ile ölçtüm ve 55-70 arası ısındığı hissedilir bir şekilde veriyor. Fan tam güçte çalışıyor ama nafile.
R5 M330 ekran kartı. Ama BIOS'ta R5 M430 olarak gözüküyor.