İ İlkerylmaz57 Centipat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 2 25 Nisan 2020 #1 Merhaba öncelikle laptopumda Intel Celeron B830 bir işlemci var ve değiştirmek istiyorum ama alacağım işlemcinin laptopumda uymamasından korkuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2020
Merhaba öncelikle laptopumda Intel Celeron B830 bir işlemci var ve değiştirmek istiyorum ama alacağım işlemcinin laptopumda uymamasından korkuyorum.
Alper2511 Kilopat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 150 Çözümler 1 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hacker 26 Nisan 2020 #2 Anakartının chip setini ve soketini öğrenip ona göre hangi işlemci uyumlu onu araştırman lazım. Anakartını CPU-Z ile öğrenebilirsin.
Anakartının chip setini ve soketini öğrenip ona göre hangi işlemci uyumlu onu araştırman lazım. Anakartını CPU-Z ile öğrenebilirsin.
İ İlkerylmaz57 Centipat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 2 27 Nisan 2020 #3 Alper2511 dedi: Anakartının chip setini ve soketini öğrenip ona göre hangi işlemci uyumlu onu araştırman lazım. Anakartını CPU-Z ile öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Alper2511 dedi: Anakartının chip setini ve soketini öğrenip ona göre hangi işlemci uyumlu onu araştırman lazım. Anakartını CPU-Z ile öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler