Laptop işlemcileri için kaliteli termal macun önerisi

XENOARES

Decapat
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MB: MSI MPG B550 Gaming Plus, CPU: AMD Ryzen 7 5700X 3.4 GHz, GPU: Asus Rog Strix RTX 3060 OC 12GB, RAM: G.SKILL Trident Z NEO 2x16=32 GB 3600MHz, DISK: Crucial P3 Plus NVMe M.2 SSD, PSU: RAMPAGE 750W BRONZE 80+, CASE: MSI MAG PANO 100R PZ WHITE RGB TEMPERED GLASS USB 3.2 ATX MID TOWER, [ALIENWARE 360 Hz 0.5 ms MONITOR]
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Öncelikle herkese iyi sosyaller diliyorum. Intel işlemcili bir laptopum var ve termal macun bakımını yaklaşık 1 yıldan fazladır yapmıyorum ve gerçekten bilgisayarım ciddi performans kayıpları yaşamaya başladı. Önerebileceğiniz kaliteli laptop işlemcileri için tedarik edebileceğim ve 195₺'yi geçmeyecek termal macun var mı? Eğer varsa link bırakabilirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler...

Hocam ablamın laptopunu 3 yıl yapmadık bana da lazım Intel için.

Hocam ablamın laptopunu 3 yıl yapmadık bana da lazım Intel için.
Hocam, bilen biri yardımcı olursa size de yardımcı olabilir diye düşünmekteyim. Bakalım da umarım yardımcı olabilecek birilerini bulabiliriz.

i7 7700HQ ve GTX 1050 laptopta MX4 kullandım. Bayağı fark etti. Bütçe varsa ama MX6 öneririm.

MX4'ün neyini beğenmedin?
MX-4 kötü değil gayet de iyi ama viskozitesi düşük olduğundan bir süre sonra özellikle laptoplarda pump-out yapma ihtimali var, onun için laptoplarda viskozitesi yüksek olan MX-6 kullanmak daha iyi olacaktır.

(Viskozite : Sıvıların akışkanlığa karşı dirençleri.)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…