Laptop işlemcisi değiştirme

zekiozer77

Decapat
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Konu başlığına aldanıp bilgisayardan anlamadığımı düşünmeyin. Ben de bilgisayar tamiri yapıyorum ama sadece şu soruyu sormak istiyorum, daha önce yapan var mıdır? Elimde ASUS S451LB i5 4200U laptop var. Anakarta gömülü olduğunu işlemcinin ekran kartının vs. biliyorum ancak başka bir laptop daha var i7 4700HQ işlemcili. Komple anakart olarak söküp ASUS'a taksam 4700HQ olan da ASUS ama farklı bir model. Sizce uyar mı? Kulaklık USB portları falan denk gelmeme ihtimali var mıdır, bilgisi olan var mı? Bir nevi işlemciyi yükseltmek istiyorum.

Yani komple anakartı değiştirerek çözüm bulabilir miyim? Upgrade konusunda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiziksel engeller dışında ekran/soğutma büyük sıkıntı. Onun dışında portların denk gelip gelmediğini bilmek size kalmış sonuçta parçalar sizde.
Laptop to desktop diye aratın internette, çok güzel şeyler çıkıyor. HTPC tarzı bir şey yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı