Laptop kaç ayda bir temizlenmeli?

O zaman macunsuz gidiyor laptop hala 22 Temmuz ayında aldım 25 ocağında hala oyunlarda Max ayarlarda işlemci 98 derece ekran kartı 85 derece oluyor en fazla.

Yanıyor sizin cihaz kısıtlama olmasa daha da çıkacak laptop fena throttle yapıyordur. En yakın zamanda bakımını yapın.

Yanıyor sizin cihaz kısıtlama olmasa daha da çıkacak laptop fena throttle yapıyordur. En yakın zamanda bakımını yapın.

İlginç yanıda o hiç throttle olmuyor. LoL gibi düşük oyunlarda zaten işlemci 77 derece ekran kartı 75 derecede çalışıyor. Kingdom come delicerance oyununda 95-98 işlemci 80-85 arası ekran kartı oluyor. 60-80 FPS arası veriyor onda da. Yani oyunlarımı etkilemedi 2.5 senedir macun. Ama yüksek mi evet 95 derecelerde kullanmamam lazım normalde.

R23 testi yapın bakalım. Tahminimce sonucunuz yerleri öpecektir.

Kapatabilebilir kendisini o şekilde bir testte. Ama bir furmark testi yapabilirim bir ara. Sonucunu atayım buraya.

R23 testini yaptım hocam. Sadece multi-Core da yaptım. Single Core yapmadım. Sonuçlar böyle. Arada WhatsApp'tan bildirim geldiğinde CPU kullanımı anlık düştü gibi onu anlayamadım. GPU sıcakılığıda max 73 derece görmüş.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-26 162655.png
    13,9 KB · Görüntüleme: 22
  • Ekran görüntüsü 2025-01-26 162509.png
    30,4 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:

Cihaz fazla throttle yapmıyor ama en yakın zamanda bakımını yaptır. Bu sıcaklıklar sıkıntı sıcaklıklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…