Laptop kapağı kapandığında hiçbir şey olmuyor

javarera

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar hayırlı forumlar. Laptopum bugün servisten geldi ve normalde kapağını kapattığımda çalışmaya devam eder ve sadece ekranını kapatırdı, şu anda hiçbir şey yapmıyor. Bütün Windows ayarlarını denedim. Ne yapmam gerekir? Serviste yapılan bir şey midir bu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücü olmaz güç seçenekleri üst kapak kapatıldığında seçenekleri var,ordan ekranı kapat seçin.siz monitör ile kullanıyor musunuz yoksa uyku modu için mi.

Sürücü olmaz güç seçenekleri üst kapak kapatıldığında seçenekleri var,ordan ekranı kapat seçin.siz monitör ile kullanıyor musunuz yoksa uyku modu için mi.
Cevap için teşekkürler ben şöyle anlatayım ben laptopumu geceleri hep indirme için açık bırakırım ama ekranı açık bıraktığımda hem şarj yiyor hemde boşuna açık kalıp ışık yaydığı için kapağını kapatıp yatarım. Normalde böyle yaptığımda kapak kapanmaya çok yakın olup kasasına iyice yaklaştığında laptop kendi ekranını kapatırdı ama arkaplanda her şey açık olmaya devam ederdi artık dediğiniz "kapağı kapatınca ne olacağını belirle" ayarlarını yapmama ve her birini tek tek denememe rağmen laptop kapağı kapatmama hiç tepki vermiyor ve algılamıyor. Bu servisten gelince oldu ve merak ettiğim şey bunun BIOS ayarlarından ya da sürücüyle alakalı olduğu mu yoksa servis laptopumun fanlarını değiştirdiği sırada iç kısmında bir şeylere zarar verdiği mi? Belki içindeki mıknatıs sistemine zarar vermişlerdir diye düşünüyorum ama önce kendim çözmeye çalışacağım aylardır kullanamıyorum zaten laptopu bozuk diye.

Tekrar götürürsem bu 1 ay içindeki 3. götürüşüm olacak açıkçası oradaki insanlara pek güvenmiyorum eğer bunun bir sürücüsü falan varsa önce kendim halletmek isterim olmazsa HP teknik desteği arayacağım.

Serviste parça değiştiyse doa raporu alabilirsiniz sanırım. Ben 2. kez gönderdiğimde doa raporu almıştım. Size kalmış açıkçası.

Serviste parça değiştiyse doa raporu alabilirsiniz sanırım. Ben 2. kez gönderdiğimde doa raporu almıştım. Size kalmış açıkçası.
Değişti ve sorunun kaynağını sanırım anladım Hp Omen ve Victuslarda kronuk bi sorun varmış kapak sensörüyle alakalı ısı bloklarının yanına yaptıkları için alet kafayı yiyormuş benim sorunumda öyleydi servislerde bu sensörün kablosunu söküyorlarmış. Daha içini açıp bakmadım ama sorun galiba bu.

Evet Hp Victus 16. Kronikmiş galiba.

Geri
Yukarı