Laptop kapandı ve açılmıyor

İsaArda

Decapat
Daha fazla  
Yaklaşık 2 haftadır ekran kartı gidip geliyordu anlamadığım şekilde. Ekran kartı yazılımı tekrar kurmuştum düzelmişti. Ama az önce LoL oynuyordum bir anda yine ekran kartı gitti oynamaya devam ettim ve bu sefer bilgisayar tamamen gitti. Sorunun nerede olduğunu anlamadım, lütfen yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
GPU arızalı var gibi duruyor. Yazılımsal değil donanımsal olması çok muhtemel. Yetkili birine veya bir tamirciye götürmekte fayda var eğer donanımsa sizin yapabileceğiniz hiçbir şey yok.

Yaklaşık 2 haftadır ekran kartı gidip geliyordu anlamadığım şekilde. Ekran kartı yazılımı tekrar kurmuştum düzelmişti. Ama az önce LoL oynuyordum bir anda yine ekran kartı gitti oynamaya devam ettim ve bu sefer bilgisayar tamamen gitti. Sorunun nerede olduğunu anlamadım, lütfen yardımcı olur musunuz?

Donanımsal gibi duruyor, RAM'leri sök tak, yerlerini değiştir.

Güç kablosu ve pili takılı değilken güç düğmesine 10 saniye kadar basılı tutun ardından BIOS pilini çıkartın bekleyin tekrar takın. RAM'leri sökün ve uçlarını silgi ile temizleyerek tekrar takın. Fakat bunlar pek işe yaramayacak gibi duruyor. Hiç güç almıyor olması pek iç açıcı bir durum değil açıkçası. Güç alıp kapanıyor olsa çok daha kolay olurdu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı