Laptop Kapanma Sorunu

darkleon

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün dizüstü bilgisayarı temizlemek için söktüm ve sonra eksiksiz şekilde taktım çalıştırdım ve oyuna girdim fakat oyuna girdikten 8 dakika sonra PC tamamen kapandı. Yeniden açtım tekrar oyuna girdim yine kapandı. Fakat sadece oyundayken bu olay oluyor. (Şunu da belirteyim içini açmadan önce bu olay olmuyordu.) Sizce bu sorun nelerden kaynaklanıyor?

Not: Bilgisayarda virüs yoktur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Isı değerlerini kontrol edin .

Kontrol ettim, açmadan önce OFDR: Red River oynamıştım laptop 81 dereceleri görmesine rağmen ne bir kasma ne de kapanma oldu fakat şu an 56 dereceye geldimi çat kapanıyor... :üzgün: :cry:

Iısylamı ilgli aceba . hep aynı derecedemi kapatıyor kendini .

Evet ne zaman oyun açsam dakikalar içinde kapanıyor. İşin garip tarafı ise ısınmadığı halde kapanması ve sadece oyunlarda kapanması

Hmm galiba buldum çözümü çünkü ben işlemciyi ve ekran kartını açtım (yani termal macunlu bölgeyi)
daha sonra hiç bir şey sürmeden olduğu gibi kapattım ve kendi kendine kapanmaya başladı. Yani sorunun kaynağı galiba burada :) İşlemciyi açtıktan sonra termal macunu yenilemek gerekiyor değil mi? :ROFL:

Ben en iyisi bir termal macunu değiştireyim eğer olmazsa buraya yazarım. Yardım etmeye çalıştığınız için teşekkür ederim.

Sorunu çözdüm çok şükür. :ROFL:
Sıkıntı termal macundan ve fanların pisliğinden dolayıymış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı sıkıntıyı yaşayanlar bu videodan bakıp temizliğini yapabilirler. Şahsen bana çok yardımcı oldu bu video. (y)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı