Laptop kasası değişimi ve servis hakkında

atr1907

Decipat
Laptop sert temas sonrası kasanın köşesinden çatlak oluştu. Kasayı değistirmek istiyorum. Garantisi var. Garantiye girmez diye düşünüyorum. Orijinal şekilde değişimini nasıl yaptırabilirim? Nasil bir yol izlemem gerek? Ne kadar isterler? HB üzerinden ASUS yetkili satıcısından almıştım. Ayrıca touchpad kısmında ışıklı dokunmatik numpad olan modeller var. Bende yok bunu değiştirmek mümkün müdür servis o tarz touchpad takabilir mi?

Çalışma saatlerinde arayın veya email gönderin. Sizi buradan anlatacak birinden çok daha iyi bir şekilde yönlendireceklerdir.
Kasa değişimi genel olarak biraz tuzlu olur, yetkili serviste ayrı bir tuzlu olur şimdiden söyleyeyim.
Touchpad'e gelince, servis asla cihaza orjinal veya muadili olmayan bir parça kullanamaz, kullanma yetkisi de yoktur, o yüzden öyle bir değişim yapamaz.

Laptop sert temas sonrası kasanın köşesinden çatlak oluştu. Kasayı değistirmek istiyorum. Garantisi var. Garantiye girmez diye düşünüyorum. Orijinal şekilde değişimini nasıl yaptırabilirim? Nasil bir yol izlemem gerek? Ne kadar isterler? HB üzerinden ASUS yetkili satıcısından almıştım. Ayrıca touchpad kısmında ışıklı dokunmatik numpad olan modeller var. Bende yok bunu değiştirmek mümkün müdür servis o tarz touchpad takabilir mi?

Kullanıcı hatası deme ihtimali çok yüksek ve kasa fiyatı uçuk oluyor. Kedin arkadan lehim makinesi le plastik eritip yapıştıracaksın ya da
404 Macun Yapıştırıcı Power Mix Plastik Çelik Macun Yapıştırıcı 40 Gr Fiyatları ve Özellikleri
Bir şey kullanırsın. Üzerine de 1 etiket. Yoksa kasa 5-10binden aşağı değildir. Çıkmalar bile her parça için 1500-2500 fiyat oluyor. Alt kapak 2000TL gibi.

Kasa fiyatları fazla gelebilir, yukardaki kullanıcıların da bahsettiği gibi plastik kaynağı yapabilirler cihazına ama bunu kendin yapamazsın, elinde tel bulunması gerekiyor. Yapıştırıcı kaynaktan iyi olmaz ama.

Lenovo LOQ modelinin arka ızgarasındaki siyah çıta için 1400 TL civarı teklif gönderdiler. Kasanınki çok daha yüksek olur tahminimce.

Geri
Yukarı