Laptop kasasının altı çatlak

Gazoz0

Hectopat
Daha fazla  
Laptopun kasası çatlamış çizik şeklinde bastırınca içe doğru çökebiliyor az da olsa. Normal koli bandı ile yapıştırdım bunu böyle kullanırsam bir sorun teşkil eder mi? Ayrıca laptop Casper marka servise göndersem kasa değişimi tahmini kaç TL olur?

Çok büyük çatlak yoksa öyle kullan. Ben genelde çatlak varsa japon + karbonat (Mükemmel ikili) kullanmıştım, son derece ekonomik ve sağlam oluyor genelde ve birçok laptopta da başarılı olmuştu.

Karışımı nasıl yapacağımı ve ne şekil sürebileceğimi söyleyebilir misiniz rica etsem.

Yarım çay kaşığı karbonat al çatlağa dökebilirsin karbonatı ardından Japon'u sür. Geri kalan karbonat tozlarınıda süpürürsün zaten. Eksik gelirse aynısı yap

Ama dikkatli ol taş gibi oluyor ona göre!

Görseli bozulmamasını istiyorsan eğer iç taraftan yapabilirsin, çatlağın diğer kısmına.

Yarım çay kaşığı karbonat al çatlağa dökebilirsin karbonatı ardından Japon'u sür. Geri kalan karbonat tozlarınıda süpürürsün zaten. Eksik gelirse aynısı yap.

Ama dikkatli ol taş gibi oluyor ona göre!

Görseli bozulmamasını istiyorsan eğer iç taraftan yapabilirsin, çatlağın diğer kısmına.

Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı