H HCI Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.697 Çözümler 9 Yer Laboratuvar 3 Nisan 2022 #1 Klavyenin bazı silinen tuşlarını boyamak ve temizlemek istiyorum. ASUS marka laptop kullanıyrum. Klavyenin tuşlarını nasıl sökerim?
Klavyenin bazı silinen tuşlarını boyamak ve temizlemek istiyorum. ASUS marka laptop kullanıyrum. Klavyenin tuşlarını nasıl sökerim?
Ege Utku Decapat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 250 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #2 HCI dedi: Klavyenin bazı silinen tuşlarını boyamak ve temizlemek istiyorum. ASUS marka laptop kullanıyrum. Klavyenin tuşlarını nasıl sökerim? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı tamamen söküp alt tabanını temizleyebilirsiniz ya da söküp bir daha kullanılmamak üzere (söküldüğünde muhtemel olasılıkla plastikleri kırılacaktır) temizleyebilirsiniz
HCI dedi: Klavyenin bazı silinen tuşlarını boyamak ve temizlemek istiyorum. ASUS marka laptop kullanıyrum. Klavyenin tuşlarını nasıl sökerim? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı tamamen söküp alt tabanını temizleyebilirsiniz ya da söküp bir daha kullanılmamak üzere (söküldüğünde muhtemel olasılıkla plastikleri kırılacaktır) temizleyebilirsiniz