Manco Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 830 Çözümler 4 29 Ağustos 2021 #1 Laptop klavyesinde W tuşuna biraz basılı tutup bıraktığım zaman kendisi 2, 3 saniye basmaya devam ediyor. Her tuşta olmuyor sadece w bunu düzetmenin yolu var mı?
Laptop klavyesinde W tuşuna biraz basılı tutup bıraktığım zaman kendisi 2, 3 saniye basmaya devam ediyor. Her tuşta olmuyor sadece w bunu düzetmenin yolu var mı?
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 29 Ağustos 2021 #2 Sıcaklıklarda erimiş olabilir ya da yapışkan tuşlar etkindir.
BBŞ babuş Picopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 333 Çözümler 3 Yer Babukent Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Babuştuber 29 Ağustos 2021 #3 BitikBirİnsanEvladı dedi: Sıcaklıklarda erimiş olabilir ya da yapışkan tuşlar etkindir. Genişletmek için tıkla... Sıcak belki onun parmaklarını erittiğinden bastığından haberi yoktur .
BitikBirİnsanEvladı dedi: Sıcaklıklarda erimiş olabilir ya da yapışkan tuşlar etkindir. Genişletmek için tıkla... Sıcak belki onun parmaklarını erittiğinden bastığından haberi yoktur .
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 29 Ağustos 2021 #4 BBŞ babuş dedi: Sıcak belki onun parmaklarını erittiğinden bastığından haberi yoktur . Genişletmek için tıkla... Hocam başıma geldi ve yaşayanları gördüm dalga geçmenize gerek yok.
BBŞ babuş dedi: Sıcak belki onun parmaklarını erittiğinden bastığından haberi yoktur . Genişletmek için tıkla... Hocam başıma geldi ve yaşayanları gördüm dalga geçmenize gerek yok.
BBŞ babuş Picopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 333 Çözümler 3 Yer Babukent Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Babuştuber 29 Ağustos 2021 #5 BitikBirİnsanEvladı dedi: Hocam başıma geldi ve yaşayanları gördüm dalga geçmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Geçmedim yardım etmeye çalıştım .
BitikBirİnsanEvladı dedi: Hocam başıma geldi ve yaşayanları gördüm dalga geçmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Geçmedim yardım etmeye çalıştım .
MPPASHA Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 393 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #6 Sistemden kaynaklı olabilir mi? Virüslerden mesela?
Manco Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 830 Çözümler 4 31 Ağustos 2021 #7 BitikBirİnsanEvladı dedi: Sıcaklıklarda erimiş olabilir ya da yapışkan tuşlar etkindir. Genişletmek için tıkla... Düzeltemez miyiz hocam. Yapışkan tuşlar kapalı.
BitikBirİnsanEvladı dedi: Sıcaklıklarda erimiş olabilir ya da yapışkan tuşlar etkindir. Genişletmek için tıkla... Düzeltemez miyiz hocam. Yapışkan tuşlar kapalı.